TOPLU MALZEME (İZMİ...
 
Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

TOPLU MALZEME (İZMİR)

5 Mesajlar
3 Üyeler
3 Beğeniler
1,488 Görüntüleme
Batuhan Furtana
Mesajlar: 15
Konuyu Başlatan
(@aquaholic)
Yeni Üye
Katılım : 3 sene önce

Herkese merhabalar. Severek yaptığım serbest dalış sporuna maalesef ki ara vermek durumundayım. Nedenlerden biri, Covid-19 hastalığını geçirdim, şuan iyiyim Allah'a çok şükür fakat nefes tutma performansım pek iyi değil, 1 aydır dalışa gitmedim. Dolayısıyla dinlenmem ve kendimi yormamam gerektiğini düşündüm. Diğer bir neden ise 6 ay yurt dışında okuyacağım, malzemelerim kenarda duracağına, satmak daha mantıklı geldi bana çünkü biraz nakit ihtiyacım da var sonuçta başka bir ülkede okuyacağım. Dönünce nasipse yenilerini almaya çalışırım. İlgilendiğiniz ürün veya ürünler ile ilgili detaylı bilgi verebilirim. Sağlıklı günler ve dalışlar dilerim.

TOPLU MALZEME (İZMİR)

İlk önceliğim toplu satmak çünkü nakit ihtiyacım da olduğu için ürün satılıp diğerleri kalırsa satmamın bir anlamı kalmayacak. İzmir içi elden teslim veya kargo ile anlaşabiliriz.

Diverman 95 açık kafa zıpkın. (420 TL) Üzerinde: çift lastik(14.5mm yanlış hatırlamıyorsam), 6.50 şiş(yanlış hatırlamıyorsam), diverman makara(yaklaşık 40 metre ip) kamera aparatı(resimde yok, lazer kesim kabzeye monte ediliyor) , metal tetik ve mekanizma paslanmaz.

Apnea Bullseye 90 Kapalı kafa zıpkın. ( 190 TL) Üzerinde: Metal palamut, 6.50mm şiş, şok lastiği, metal tetik mekanizması, 18mm lastik(boğma)

Apnea Ghost Kamuflaj, 5mm elbise, L beden. (400 TL). Boyum 1.83, kilom 70, bel 86 cm, göğüs 91 cm. Kol ve bacak kısmından çok az kısa geliyor fakat eldiven ve çorap tam kapatıyor o açığı.

Apnea kamuflaj çorap, 5mm. (60 TL) Ayağım 42 numara

Apnea eldiven,  1.5 mm. (70 TL)

 

Yanıt
4 Adet Yanıt Var
utkueker
Mesajlar: 3
(@utkueker)
Yeni Üye
Katılım : 3 sene önce

diverman durumu nedir ? ne kadardır kullanıyorsunuz

Yanıt
1 Yanıt
Batuhan Furtana
(@aquaholic)
Katılım : 3 sene önce

Yeni Üye
Mesajlar: 15

@utkueker Durumu gayet iyi, lastikleri bir defa 1 cm falan kesip tekrar boğdum. Performansı gayet iyi.

Yanıt
Mesajlar: 2
(@ogazibirgul)
Yeni Üye
Katılım : 3 sene önce

Kardeşim geçmiş olsun öncelikle. Ve yurt dışında da bahtin açık olsun. Elbise sağlamsa ve duruyorsa hala benim bir akraba soruyor, izmire gelecek salı gibi, iletişime geceyim kendisiyle?

Yanıt
1 Yanıt
Batuhan Furtana
(@aquaholic)
Katılım : 3 sene önce

Yeni Üye
Mesajlar: 15

@ogazibirgul Öncelikle çok teşekkür ederim. Elbise hala duruyor, mesaj atarsanız detaylı bilgi verebilirim.

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account