Sporasub 6.5 mm J60...
 
Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Sporasub 6.5 mm J60 Smoothskin Elbise

2 Mesajlar
1 Üyeler
2 Beğeniler
1,524 Görüntüleme
Mesajlar: 26
Konuyu Başlatan
(@ozgur-alay)
Yeni Üye
Katılım : 3 sene önce

Merhaba,

2021 kış sezonu için aldığım 6.5 mm kalınlığındaki smoothskin elbiseyi pandemi sebebiyle birkaç kez kullanabildim. Oldukça iyi durumdadır. 5 metre derinlikten fazlasını görmedi. İlk giyimimde alt parçada hasar oluştu ancak onu da halihazırda smooth elbise üretimi yapan bir atölyede sorumlu Süleyman Bey'e tamir ettirdim. Fonksiyonel bir problemi yoktur. Alt parçada prezervatifli  sonda ile kullanıma uygun tahliye deliği de mevcuttur, fotoğrafta görebilirsiniz. İstanbul içi elden teslim etmeyi tercih ederim. Böylelikle alıcının kafasında herhangi bir soru işareti kalmaz. Yeni bir tüfek alımında bütçe oluşturmak adına satıyorum.

Fiyatı: 3500 TL

IMG 9475
IMG 9476
IMG 9478
IMG 9481
IMG 9477
IMG 9480
IMG 9479
Yanıt
1 Yanıt
Mesajlar: 26
Konuyu Başlatan
(@ozgur-alay)
Yeni Üye
Katılım : 3 sene önce

Bu arada L beden 🙂

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account