Sıfır Gibi Beuchat ...
 
Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

[Kapalı] Sıfır Gibi Beuchat Pluma Bot Tipi Dalış Şamandırası

2 Mesajlar
1 Üyeler
0 Beğeniler
5,872 Görüntüleme
Barracuda
Mesajlar: 2723
Yönetici
Konuyu Başlatan
(@can)
Katılım : 6 sene önce

Beuchat Pluma Bot Tipi Dalış Şamandırası (350 TL) Herkese merhaba kaynak yaratmak amacıyla sayılı suya girmiş olan ve bir kenarda bekleyen bot tipi dalış şamandıramı satmaya karar verdim. Şamandıranın durumu resimlerinden de görüldüğü gibi sıfır kondisyondadır. Yırtık sökük solma vs yoktur. Tüpleri sağlam hava kaçağı yoktur. 2 Adet bayrağı çantası ile birlikte gönderilecektir. Şamandıra ile birlikte ip kasnağı (20tl), şamandıra kurşunu (20tl), Galvaniz balık dizgisi (40TL) toplam 80 tl değerindeki bu ekstra malzemeleri de birlikte göndereceğim. Uzak meralara giderken üzerine uzanıp palet vurarak istediğiniz yere yorulmadan gidebilirsiniz. Av yaparken yorulduğunuz zaman üzerine yatıp dinlenebilirsiniz. Deniz taşıtları için görünürlüğü yüksektir. Dalış sırasında lazım olabilecek malzemeleri koyabileceğiniz bölmesi vardır. Botun iki yanında 2 adet zıpkın taşıma yeri vardır. Botla ilgili detaylı bilgi için hazırladığım tanıtım videosunu izleyebilirsiniz. Sıfırı (dizgi-kurşun-kasnak yok): https://www.decathlon.com.tr/bot-tipi-samandira--id_8360417.html https://youtu.be/g7JJQ0LjwlY   https://www.spearfishingturkey.com/wp-content/uploads/hm_bbpui/11451/3n6l5gz0ixrmjoxvufqn77kgrj2zghzx.jpg https://www.spearfishingturkey.com/wp-content/uploads/hm_bbpui/11451/50zm6qfh10x4b9vytuxb51wz4fk2cfg9.jpg

1 Yanıt
Barracuda
Mesajlar: 2723
Yönetici
Konuyu Başlatan
(@can)
Katılım : 6 sene önce

Şamandıra satılmıştır.

Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account