Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

[Kapalı] Omer Cayman Hf 90

4 Mesajlar
2 Üyeler
2 Beğeniler
1,611 Görüntüleme
Fahrihan Uysal
Mesajlar: 85
Konuyu Başlatan
(@orfozrofoz07)
Yeni Üye
Katılım : 5 sene önce

Merhaba

Zıpkını fazlalık olduğu için satıyorum

Zıpkın sıfır gibi temiz olup sayılı suya girmiştir

Üzerindeki şiş sıfır olup aynı şekilde sıfır subea makara var

Mekanizma sorunsuz çalışıyor, herhangi bir yerinde problemi yok

Lastiksiz olarak satılık

Düşündüğüm fiyat 800 TL, Pazarlık payı vardır

İletişim için 0551 554 **** numaradan ulaşabilirsiniz

Herkese Rastgelsin

IMG 20201227 124652
IMG 20201227 124708

IMG 20201227 124756

3 Adet Yanıt Var
3 Adet Yanıt Var
Barracuda
Yönetici
(@can)
Katılım : 7 sene önce

Mesajlar: 2723

Fahrihan kardeşimi bizzati tanırım. Alanyaya her gittiğimde görüşürüz muhabbet ederiz. İhtiyacı olan gönül rahatlığı ile kendisinden malzeme alabilir

Bu arada @orfozrofoz07 forumda fazla aktif olmadığından dolayı takip edememiş olabilirisin kardeşim . Alım-satım konularında iletişim bilgisi paylaşılmasına müsade edemiyoruz. Malzeme ile ilgili görüşmelerin konu altından yapılması hem forum aktivitesine katkı sağlayacak hemde sonradan ortaya çıkabilecek anlaşmazlıkları engel olacaktır. Eğer illaki iletişim bilgisi isteyen olursa özelden telefon numarası paylaşılabilir. Anlayışın için teşekkürler 👍 iyi forumlar.

Fahrihan Uysal
(@orfozrofoz07)
Katılım : 5 sene önce

Yeni Üye
Mesajlar: 85

@can abi çok teşekkür ediyorum; artık  forumu daha sık şekilde takip etmeye çalışacağım, bilgilendirme için çok teşekkür ediyorum. Ayrıca zıpkın satıldı; umarım sahibine hayırlı olur.

@can abi bu yaz güzel bir program şart. geçen sefer ve hatta ondan da önceki sefer hep olumsuz şartlar nedeniyle zamanı değerlendiremedik; bu sefer sende biraz uzun zamanlı bir plan yap derim 🙂

Barracuda
Yönetici
(@can)
Katılım : 7 sene önce

Mesajlar: 2723

@orfozrofoz07 🙂 ah kardeşim tek tabanca olsam ne planlar yapardık senle 🙂 ancak biliyorsun tatile çıkınca bizim hobiye sıra gelmiyor. Senin güzel muhabbetin yeter. Balık her zaman ikinci planda. Bu arada aklıma geldi Mehmet abi ye de selamlar.

Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account