Apnea 5mm elbise(45...
 
Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

[Kapalı] Apnea 5mm elbise(450₺) ve çorap(70₺) SIFIR AYARINDA.

3 Mesajlar
2 Üyeler
1 Beğeniler
1,083 Görüntüleme
Utku GÜNHAN
Mesajlar: 2
Konuyu Başlatan
(@utkugunhan)
Yeni Üye
Katılım : 4 sene önce

Herkese iyi forumlar, çok yakın bir arkadaşımın çeşitli platformlarda satışa çıkarmış olduğu ürünleri bu forumun satıyorum kısmına da eklemek istedim. Açıklamasını olduğu gibi iletiyorum;

"Geçen sene zıpkına başlarken aldığım elbiseyi bu sporu çok sevemediğim için bırakıyorum. Birkaç defa kullandığım bu elbiseyi bebek şampuanı ile tırnaklamadan giydim, dalıştan sonra küvette yıkadım tuzlu sudan arındırdım güneş görmeyen bir yere güzelce kaldırdım. Tırnak izi açılma yırtık vs yok zaten dediğim gibi sadece birkaç defa kullandım. Çorap paletle birlikte ayağıma olmadı o yüzden onu da kullanamadım. Çorabı da isterseniz fiyatın üzerine 70 lira ekleyerek onu da satıyorum. Elbise de çorap da 5mm M beden neopren. Bursa/Mustafakemalpaşa ikametgah, istenilen yere kargo yapılır."

image
image
image
image
2 Adet Yanıt Var
Mesajlar: 1
(@furkan2005)
Yeni Üye
Katılım : 3 sene önce

elbise duruyormu??

1 Yanıt
Utku GÜNHAN
(@utkugunhan)
Katılım : 4 sene önce

Yeni Üye
Mesajlar: 2

@furkan2005 duruyor hocam 535 781 47 13 bu numaradan arkadaşa ulaşabilirsiniz.

Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account