Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

DİKKAT !!! Kulak Sağlığı Hakkinda

3 Mesajlar
3 Üyeler
9 Beğeniler
1,021 Görüntüleme
ONR6NKOC
(@onr6nkoc)
Mesajlar: 1228
Başımı o denizden çıkarayım desem! Balığım ya; nefesim kesilir.... Forum Yönetimi
Konuyu Başlatan
 

Herkese merhabalar gerek kendi yasadigim kulak problemi gerek sosyal medyada gördüğüm kulak yada diger dalış sağlığı problemleri icin herkes onlarca çözüm üretiyor Benim sikintimda iç kulak iltihabı vardı doktor kulağına su kaçırma kulak çubuğu yada parmağımla oynanamamam gerektiği konusunda beni uyarmıştı.
Neden bu konuyu açtığım konusuna gelince dün akşam karşılaştığım sosyal mecrada yaşanan kulak cinlama problemi ile alakalı Dalış yapan bir arkadaş kulak çınlaması ile alakali konu açıyor. Gelen cevaplar kulak çubuğu ile oyna. Sol kulağını aşağı yatır saç kurutma makinesi ile sicak hava tut gazete kagidini külah yap.
Çakmak ile ısıt ısıt deki biriken su kurur gibilerinden tavsiyelerde
Bulunuyorlar.
unutmayin bizler seberst daliciyiz. Hiç birimkz birer BİRER KULAK BURUN BOĞAZ uzmanı degiliz.
Spora yeni başlayan arkadaşlar olabilir. Başına daha önce gelmemiş arkadaşlar olabilir. Kendi kendinize kesinlikle çözüm üretmeye kalkmayın geri dönüşü olmayan işitme kayıplarına sağlık problemlerine yol açabilir.
Sağlık ile ilgili bir sıkıntı olduğunda en kısa sürede bir bir uzmanına gidin
Sağlık herseyden önce gelir.
Saglicakla dalın .

Spearfishingturkey ailesi!

 
Gönderildi : 25/05/2020 11:12
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
 

Facebookta ağzı olan konuşuyor. Bunun en önemli nedeni facebooktaki zıpkıncı gruplarında yöneticilerin, grup sahibi ya da görevlilerin grupları başıboş bırakmasından, grupta olan bitenlerle ilgilenmemesinden kaynaklanıyor.

Ayrıca bilinçli-bilgili üyeler de aynı şeyleri tekrar tekrar yazmaktan bıkıyor ve facebook gruplarında aktif olmuyorlar. Bu durum meydanın boş kalması bilip bilmeden konuşanların çoğalmasını sağlıyor.

Forumda bilgi sabit bir başlığın altında. Yeterki bakmasını bilelim. El birliği ile sosyal medya çöplüğünden bu forumla kurtulacağız diye düşünüyorum 🙂 çok güzel bir konu açmışsın teşekkürler 👏👍

 
Gönderildi : 25/05/2020 11:34
Rıdvan (scotchsoda)
(@ridvan)
Mesajlar: 1116
Sığ su avcisi Forum Yönetimi
 

Bizde ,benim amcam vardı benim kaynımdada öyle olmuştu şunu içti geçti bunu yaptı iyi oldu sohpeti vardır.işin ehlinin görüp karar vermesinde yarar var .Aslında bu işi tam tersini destekleyecek tezde var ama bizim yapmamız gereken işin ehlini aramak olsun...

 
Gönderildi : 25/05/2020 11:51
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account