Zıpkınla balık avı ...
 
Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Zıpkınla balık avı yasak mı?

4 Mesajlar
2 Üyeler
3 Beğeniler
2,019 Görüntüleme
(@melih-pestere)
Mesajlar: 6
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

Merhaba, yarın didim de dalış yapmayı düşünüyorum. Zıpkınla balık avının Aydın da yasak olduğu söylendi. Araştırdım ama bir de size sorayım dedim. Konuyla ilgili bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkür ederim.

 
Gönderildi : 13/06/2020 13:05
Barracuda reacted
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
 

@melih-pestere merhaba. Tek yapmanız gereken şey dalış yapacağınız ilin valiliği yada dalış yapacağınız yer bir ilçeyse ilçe kaymakamlığının resmi internet sitesindeki duyurular bölümüne göz atmak. Ben sizin yerinize Aydın-Didim kaymakamlığının web sitesine göz attım.

Didim kaymakamlığı daha önce geçici olarak yasaklanan amatör avcılık faaliyetlerinin 07/06/2020 tarihi itibariyle serbest bırakıldığını duyurmuş. Linki paylaşıyorum.

Aydın-Didim Zıpkınla Balık Avı Yasağı Kalktı

aydın didim  balık avı yasağı

Eğer dalış yapacağınız noktada-merada genel bir dalış yasağı yoksa gönül rahatlığı ile didim de dalarak su ürünleri avlayabilirsiniz. Didimde avladığınız balıkları av günü hikayesi ile birlikte forumdaki zıpkıncı günlüğü isimli bölümde paylaşarak hediyeli av paylaşımı yarışmamıza katılabilirsiniz. Keyifli dalışlar dilerim.

 
Gönderildi : 13/06/2020 19:29
(@melih-pestere)
Mesajlar: 6
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

@can Çok teşekkür ederim ilginiz için

 
Gönderildi : 13/06/2020 22:04
Barracuda reacted
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
 

@melih-pestere rica ederim. İyi forumlar

 
Gönderildi : 13/06/2020 22:20
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account