Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Profil Resmi Olmayan Üyelerimize Duyuru

7 Mesajlar
3 Üyeler
12 Beğeniler
2,003 Görüntüleme
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
Konuyu Başlatan
 

Zıpkın Avı Türkiye Forum Ailesi hepinize merhaba. 1.311 aktif üyemizle güzel bir topluluk meydana geldi. Forumda yeni konu açan, açılan konulara mesaj yazan bu şekilde forum aktivitesine katkı sunan herkese teşekkür ederim.

Forum hızlandırma çalışmaları nedeniyle artık default (varsayılan) avatar kullanımını kaldırdım. Bu nedenle forumdaki bazı bölümlerde boş alanlar oluşmaya başladı.

zıpkın avı türkiye forum avatar resmi

Forum üyelerimizden profil fotosu (avatar) olmayan üyelerimizden profil -> hesap adımlarını takip ederek bir avatar (profil fotosu) eklemelerini rica edeceğim. Bir problem yaşayan olursa bu konu altına mesaj atarak yardım isteyebilir.

Aşağıdaki resimde profil ayarları ve profil görünümü ile ilgili detaylı açıklamalar bulabilirsiniz.

spearfishingturkey profil ayarları

Ayrıca;

Forumu kolay bir şekilde takip edebilmeniz adına cep telefonu ekranınıza lütfen forumu kısayol olarak ayarlayın. Böylelikle forumu bir mobil uygulama gibi cep telefonunuzla kullanabilirsiniz. Aşağıdaki linkte kısayol ayarları ile ilgili resimli anlatımlar mevcut.

Forum Kısayol Ayarı Resimli Anlatım

Güncel bilgiler içeren ve kolay kullanılabilir bir platform olmak için sürekli gayret içerisindeyiz. Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız Forum yönetiminine özel mesaj atarak yardım isteyebilirsiniz.

Forum Yönetimi : @can,@zencuk,@onr6nkoc,@ridvan,@sonertas

 
Gönderildi : 24/06/2020 21:05
Rıdvan (scotchsoda)
(@ridvan)
Mesajlar: 1116
Sığ su avcisi Forum Yönetimi
 

Başkan çalışıyorsun gene 😁👍👍👍👍

 
Gönderildi : 25/06/2020 10:41
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
Konuyu Başlatan
 

👏👏👍

 
Gönderildi : 25/06/2020 15:05
Ferhat
(@ferhat)
Mesajlar: 272
Üye Palazı
 

@can abi atmış olduğun resimlerde kendimi görünce mutlu oldum. Aynı haberlere çıkmış gibi hissettim kendimi bu arada abi bu forum bence özellikle yeni başlayan ve diğer sosyal medya ortamlarındaki gereksiz muhabbetlerden sıkılmış ve samimi bir ortam kuramamis herkesin gönül rahatlığıyla muhabbet edip fikir alışverişi yapabileceği nezih bir ortam forumu kuran destekleyen ve foruma katkisi olan herkese ben kendi adıma teşekkür ederim ☺️


 
Gönderildi : 25/06/2020 20:24
ONR6NKOC and Barracuda reacted
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
Konuyu Başlatan
 

@ferhat güzel yorumların için teşekkürler. Başta sen olmak üzere forumda yeni konu açan ya da açılan konulara mesaj yazan herkese ben teşekkür ederim. Hep birlikte bu ortamı canlı tutuyoruz. İnşallah uzun seneler boyunca böyle devam ederiz.

 
Gönderildi : 26/06/2020 23:20
Ferhat reacted
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
Konuyu Başlatan
 

Profil fotosu yüklerken fotoğraf boyutunun max 2MB olduğunu belirtmeyi unutmuşum. Lütfen fotoğraf boyutuna dikkat edelim. İyi forumlar.

 
Gönderildi : 28/06/2020 19:43
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
Konuyu Başlatan
 

Profil fotosu (avatar) bulunmayan üyelerimiz forum menüsünden profil -> hesap adımlarını takip ederek bir avatar (profil fotosu) ekleyebilirsiniz. Ayrıca aynı yerden imza ayarları ve profil sayfanızla ilgili istediğiniz diğer değişiklikleri yapabilirsiniz.

Ayrıca forum kullanımı ile ilgili aklınıza takılan bir konu olursa ilk önce Forum Kullanma Kılavuzu isimli konuya göz atmanızı tavsiye ederim. Her hangi bir problem yaşamanız durumunda ya da yardıma ihtiyaç duyanlar bana özelden ulaşabilirsiniz.

 
Gönderildi : 22/08/2020 16:46
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account