Orta Karadeniz (Sin...
 
Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Orta Karadeniz (Sinop Abana arası)

6 Mesajlar
4 Üyeler
8 Beğeniler
864 Görüntüleme
(@yusufesin)
Mesajlar: 16
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

Merhaba Dostlar,

Kısa süren tatilimizden sonra pek sevgili! kara Ankaramıza geri döndük. Bir sonraki tatile kadar dalış yok. 😥

Bu arada Kastamonu Çatalzeytin ilçesine bir yazlık yapma projemiz var, kayınpederin köyüne. Kardenizde birkaç dalış tecrübem olduysa da pek bildiğim bir deniz değil. en önemlisi akdeniz ve egeden çok farklı olduğu. Ev tamamlanınca artık havayı güzel bulduğum her hafta sonu soluğu çatalzeytinde alırım sanırım. Ankaradan 4.5 saat gibi bir sürede varılıyor.

Karadeniz doğası ve yeşil mavi yoğunluğu ile cennetten bir köşe. Ama bu bölgeyi aşina olmadığımdan nerede ne av verir, ne zaman avlanmak daha verimlidir hiç bilmiyorum. Bölgeyi bilen arkadaşların yardımına ihtiyacım var.

Karadeniz, ege ve akdeniz gibi değil. Harbiden kara, görüş zayıf, 10 metreye inildiğinde gece gibi oluyor. avla son anda karşılaşıyorsunuz. haliyle bu yeni şartlara alışmak zorluyor. Bütün bunların üstüne bide bölgede dalış verimli ve keyifli değilse boş yere dalış takımlarını yanıma yük etmeyim. Tavsiyelerinizi bekliyorum. 😊   Dalın sağlıcakla...

 
Gönderildi : 05/09/2020 12:56
moguzcan and Barracuda reacted
(@yusufesin)
Mesajlar: 16
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

Kimse yok demekki karadenizde dalan.

 
Gönderildi : 15/09/2020 14:50
Barracuda reacted
ONR6NKOC
(@onr6nkoc)
Mesajlar: 1202
Başımı o denizden çıkarayım desem! Balığım ya; nefesim kesilir.... Forum Yönetimi
 

Karadeniz'de en iyi av veren balık levrek, baltabas ve eskinadir.  KaradeniZ ege yada akdeniz gibi değildir. Kastamonu da dalmadim. Ama  mevsimine göre kıyılarda güzel levrek baltabaş alabilirsiniz.

Mera olarak burunlari ve burun dönüşlerdeki taşlık kirmalik kıyı kesimleri yokayabilirsiniz.

Sağlıcakla dalin

 
Gönderildi : 15/09/2020 21:37
Yusuf Esin reacted
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
 

@yusufesin forumda akdeniz, ege ve marmara zıpkıncıları yoğunlukta. Karadeniz e de açılım yapabilirsek aslında güzel olacak gibi 🙂 Karadenizi hiç bilmediğimden dolayı yorum yapamadım. Keşke yardımcı olabilsem. Umarım orada keyifli avlar yaparsınız.

 
Gönderildi : 16/09/2020 20:31
Yusuf Esin reacted
(@bulut_)
Mesajlar: 20
Yeni Üye
 

Ben abanalíyím. Înebolu çatalzeytin arasíní iyi biliyorum. Memlekete giderken malzeme falan götürmüyorum. Oralarda evi olan biri baska alternatifi yoksa ve seviyorsa ugrasabilir. Haricinde deymez. Her yagmurda deniz camur oluyor. Cok fazla esiyor deniz dalgalí oluyor. Zaten pek balík ta yok. Deniz namína en iyi ugras motorlu bir kayíkla olta balíkcílígí.

 
Gönderildi : 02/03/2021 03:37
(@yusufesin)
Mesajlar: 16
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

@bulut_yanıtınız için teşekkürler. 😊

 
Gönderildi : 03/03/2021 12:34
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account