Lastik boğumunda ku...
 
Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Lastik boğumunda kullanılan mumlu ip

1 Mesajlar
1 Üyeler
3 Beğeniler
836 Görüntüleme
Mehmet Reyhanoğlu
(@sarimehmet)
Mesajlar: 326
Üye
Konuyu Başlatan
 

 

IMG 20200806 130426

Merhaba arkadaşlar neredeyse hepimiz ara ara zıpkınımızda modifiyeler yapıyoruz bunlardan biri lastik değiştirme ve bunu yaparken ilk yaptığımız herhangi bir mağazadan çok fahiş fiyatlara mumlu ip alıyoruz ben geçen gün internette dolaşırken gözüme ayakkabı imalatında kullanılan mumlu ipler denk geldi tanıdığım bir ayakabıcıya gidip ürünü inceledim ve aslında bize satılan ve uçuk fiyatlar istenen şey ta kendisiymiş ve hemen internetten 500 metre sini kargo dahil 60 tl ye aldım ilk lastiklerimi de boğdum sorunsuz eğer sürekli bu boğma işi ile uğraşıyorsunuz en hesaplı şekli bu iskenderunda ikamet eden arkadaşlar ihtiyaç durumunda yetecek kadarını hediye edebilirim herkese saygılar

IMG 20200806 130433

 

 
Gönderildi : 06/08/2020 13:05
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account