İkinci el palette y...
 
Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

İkinci el palette yaşadığım saçma olay

4 Mesajlar
3 Üyeler
2 Beğeniler
754 Görüntüleme
 BrkK
(@brk_k)
Mesajlar: 37
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

Yaklaşık 1 hafta önce ikinci el ilanların olduğu bir siteden ikinci el palet ve çorap aldım satan arkadaş paletin 44-46 olduğunu yazmıştı. Biraz pazarlıktan sonra anlaştık paleti ve çorabı aldım ancak gelen palet 42-44 numaraydı ve 5mm çorapla ayağımı sıkıyordu arkadaşa yazdım geri yolla hem kargoyu hem de senin masrafını iade edeyim dedi ben 30 lira yolla üstüne 30 da ben koyup Apnea'nın 3mm çorabını alayım diye bir teklifde bulundum (3mm ile palet sıkmıyor) kabul etmeyip ürünü iade etmemi istedi normalde bu teklifi yapmamış olasaydım paleti ve çorapları geri yollardım ancak daha karlı olan bu teklifi kabul etmediği için çok şüphelendim ve paletleri yollamadım(yollarsam 60 tl ödemesi gerekecek benim kargo ile). Sonuç olarak kendi cebimden 3mm patik almak zorunda kaldım ve ikinci el bir ürünü görmeden asla almamaya karar verdim.

 
Gönderildi : 08/06/2020 18:05
Barracuda reacted
 BrkK
(@brk_k)
Mesajlar: 37
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

Satıcı arkadaşın bunu kötü niyetle yaptığını düşünmüyorum bu yüzden şikayet bölümüne vs bir konu açmadım birde paletleri ayakkabıcıda genişlettirmeyi düşünüyorum o yüzden üstüne çok düşmedim.

Kötü niyetle yapmış olsa ürünleri en başta yollamaz diye düşünüyorum ama bir insan ayağındaki paletin kaç numara olduğunu bilmez mi? 😀 Her neyse olan oldu artık iade edip paramı alamamak kaygısını yaşamaktansa biraz daha para verip yeni patik alırım daha iyi.

 
Gönderildi : 08/06/2020 18:06
Barracuda reacted
Buğra Batuhan
(@bbatuhan)
Mesajlar: 529
Kıdemli Üye
 

İnternetten veya face gibi bir medyadan çok ürün aldım bazıları çok pahalıydı ama çok şükür hiç bir sorun yaşamadım kandirilmadim yada denkngelmedi.

Bende çok ürün sattım kötü bir durumla karşılaşmadım.aslinda bu anlık bir olay .

Bence art niyet yoktur ama sizin içinize ne şimdiyse o en doğru karardır.

 
Gönderildi : 08/06/2020 19:09
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
 

@brk_k

Geçmiş olsun. Bu zamanda ikinci el malzeme alım-satım konularında her zaman için bir risk bulunuyor. Aslında insanların birbirine referans olabileceği bir sistem oluşturmamız gerek. Alım satım konularında şahısın güvenilir olduğunu teyit edebilecek bir mekanizma olsa ne güzel olurdu.

Bu arada ikinci el palet ile ilgili konuyu Zıpkın Avı Teknikleri Bölümünde açmışsınız 🙂 Konuyu Zıpkıncı Lokaline taşıdım.

 
Gönderildi : 10/06/2020 00:00
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account