Dinamit tehlikesi d...
 
Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Dinamit tehlikesi dikkat

2 Mesajlar
2 Üyeler
1 Beğeniler
1,085 Görüntüleme
(@311370tm)
Mesajlar: 17
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

Herkese sağlıklı,huzurlu dalışlar

Urla demirci/İZMİR arkadaşlar 05.03.2021 bu bölgede dalışa gittim evime yakın diye genelde tercih ettiğim bir bölge doğasıda mükemmeldir,dalış esnasında bir kaç adet ölü balık gördüm ve şaşırdım sudan çıkıp orada yaşayan yaşlı bir teyzemiz var kendisine sordum bana söylediği dinamit atıp uyduruk bir botla bir kaç kişi balıkları toplayıp apar topar gidiyorlarmış dalış yapan arkadaşlar aman dikkat çok tehlikeli hafta içi özellikle.!

 
Gönderildi : 06/03/2021 02:19
Barracuda reacted
ONR6NKOC
(@onr6nkoc)
Mesajlar: 1228
Başımı o denizden çıkarayım desem! Balığım ya; nefesim kesilir.... Forum Yönetimi
 

Sahil güvenlik ile irtibata geçip botu falan tarif etmek denk gelirse fotoğraf çekip şikayet etmeli. Suyun altında torpil patlasa Dinamit etkisi yapıyor zaten. Dinamiti düşünemiyorum bile. umariz kimseye bir zarar gelmez...

 
Gönderildi : 06/03/2021 03:10
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account