Deniz scooteri kull...
 
Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Deniz scooteri kullanarak avlanan oldu mu? Ozellikle elektrikli olanlarla?

4 Mesajlar
2 Üyeler
4 Beğeniler
1,055 Görüntüleme
(@gokhankeles_1979)
Mesajlar: 19
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

Yamaha 500  bonex gibi pahallı olanlar dışında alternatif var mi? Aquascooter var benzinli ama gürültülü. Ben suda bir yerden bir yere yanımda denizde taşıyabileceğim bir araç için sormuştum. Seabob olsa en iyi ama. Deneyimleysen varsa tecrübelerini aktarırsa sevinirim

 
Gönderildi : 07/06/2021 21:14
Barracuda reacted
ONR6NKOC
(@onr6nkoc)
Mesajlar: 1228
Başımı o denizden çıkarayım desem! Balığım ya; nefesim kesilir.... Forum Yönetimi
 

Merhaba. Kullanmadım ama av için yasayabikecegin olumsuzlukları aktarayım.

Her ne kadar kolaylık gibi görünse de aslında bizler için bir kulfetten başka birşey değil. (Scuba yapıyorsanız o ayrı.)

Dalisa mi konsantre olacaksınız samandiraniza bagladiginiz scooterinza mi . arkanızdan gelen Samandıra ipi bile balığı urkutmeye yetiyor. Dalışa giderken bir sürü malzeme var birde scooter eklenecek. Alsanizda faydasından çok zararini göreceğiniz bir ürün.

Scooter a ayırdığınız bütçeye biraz daha ekleyip ikinci el yada sıfır 9.9 HP motor ve  bot yada tekne alırsanız daha fazla mera gezer yorulmazsiniz meralariniza bozmazsiniz..

Sağlıcakla Dalin...

 
Gönderildi : 07/06/2021 22:41
(@gokhankeles_1979)
Mesajlar: 19
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

@onr6nkoc bot ve 9.9 hp motor sanırım 120 kg dan fazla olacaktır. Taşıması vb sıkıntılı olur. 10 15 kg civarı scooter in üstüne zıpkını monte ederek gitmeyi düşünmüştüm. Her zaman yanımda olur vb. Italyanlar benzinli aquascooteri aynı zamanda samandra olarak da kullanıyorlar. Benzinli olduğu için sesli çalışıyor. Akulu olarak daha sessiz olabilir diye düşünmüştüm. Tabiki hiçbirşey kullanmadan 30 yıldır daldığım gibi dalmak en iyisi ama yaş biraz ilerleyince yakın meralar arası mümkün olduğunca az yüzmek fikri geliyor insanın aklına ve pratik çözümler bulmaya çalışıyorsun.  Motorlu samandra gibi düşünülebilir.

 
Gönderildi : 08/06/2021 00:19
ONR6NKOC
(@onr6nkoc)
Mesajlar: 1228
Başımı o denizden çıkarayım desem! Balığım ya; nefesim kesilir.... Forum Yönetimi
 

İtalyanlar bu konuda biraz medeni bizden. Bizde dalış şamandırasini görünce nasıl alacağını şaşırıyorlar tekneyle gezenler altın bulmuş gibi seviniyorlar scooter görünce düşünemiyorum. 😃😃 uzun mera yuzusleri için şarj sureleri sikintili olur diye düşünüyorum.sarj sureleri batarya omurleri. Kriterleri de göz ardı etmemek gerek. Yinede tercih sizin . Tabiki bir iki dalış iyi gelebilir fakat bir kaç dalış sonra sıkılabilir siniz diye düşünüyorum...

Sağlıcakla Dalin .

 
Gönderildi : 08/06/2021 00:47
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account