Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Arsuz çevresi

2 Mesajlar
2 Üyeler
2 Beğeniler
1,211 Görüntüleme
sezerenturk
(@sezerenturk)
Mesajlar: 122
Üye Palazı
Konuyu Başlatan
 

Herkese merhaba.

Klimacı olunca yazın ne yazıkki denize girmek bi yere dursun foruma bile zor yetişiyorum. Kurban bayramında 2 3 gün musait olacaüız gibi duruyor acil bir telefon gelmediği sürece.

Adana, Yumurtalık/Karataş çevresinde bilen bilir bu mevsimde ancak haftada 1,2 gün denizde 2 3 m ile sınırlı bir görüşümüz oluyor. Bu mevsimde arsuz tarafı falan nasıl oluyor? Bir iki defa arabayla geçerken güzel gibi gördüm ama iş için geçiyorduk aceleden durup yakından bile bakamadık:(

Yardımcı olabilecek kimse var mı?

 
Gönderildi : 18/07/2021 00:31
Barracuda reacted
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
 

@sezerenturk merhaba klimacılara talebin en yoğun olduğu zamanlardayız Allah kolaylık versin 🙂 Erzin-dörtyol-payas-iskenderun-arsuz-samandağ hattı maalesef görüş olarak daha kötü. Yumurtalıkta dalış yapılabiliyorken çoğu zaman bu hatta 90 lık tüfeğin ucu bile görünmüyor.

Denizin bulanık olduğu zamanlarda yukarıdaki saydığım ilçelerden görüşü en iyi olan bölge bildiğim kadarıyla arsuz merkezden sonra konacık ve sonrası oluyor. Ben temmuz-ağustos aylarında dalışa ara veriyorum 🙂 hem bulanık hem de aşırı sıcak.

 
Gönderildi : 18/07/2021 08:40
ONR6NKOC reacted
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account