Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

zıpkını çekemiyorum 😀

4 Mesajlar
4 Üyeler
3 Beğeniler
1,496 Görüntüleme
Mesajlar: 1
Konuyu Başlatan
(@emre134)
Yeni Üye
Katılım : 3 sene önce

öncelikle yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.17 yaşındayım serbest dalış yapıyorum yanına zıpkın aldım.Apnea mt series 100 lük zıpkın aldım çift lastikli açık kafa zıpkın.fakat zıpkını çekemiyorum 😀 yardımcı olabilecek var mı bir tavsiyesi olan?

Yanıt
3 Adet Yanıt Var
1 Yanıt
gkhnkck1990
(@gkhnkck1990)
Katılım : 4 sene önce

Üye Palazı
Mesajlar: 329

@emre134 forumdaki ustalar daha iyi bilir ama 100 lük zıpkın sizin için fazla uzun olabilir belki ondan çekemiyor olabilirsin , aldığın yer ile de görüşüp yardımcı olmalarını isteyebilrsin belki sana taktik verir veya daha kısa bir zıpkın önerir.

Yanıt
Wolfenstein
Mesajlar: 293
(@wolfenstein)
Üye
Katılım : 4 sene önce

Kendini hiç üzme kardeşim, bence zaman kaybetmeden ve daha fazla başka masraflara girmeden lastiklerini 14 mm lastikler ile değiştir. Göreceksin, hem yumuşacık çekimi olacak hem de atışların daha stabil, daha isabetli olacak. Tepme de olmayacak. Ama boylarını usta biri tarafından ayarlatmalısın.

Yanıt
Caner ALTINTAŞ
Mesajlar: 85
(@caner)
Yeni Üye
Katılım : 4 sene önce

Uzun tufeklerde öncelikle zıpkın itilir, kısaca anlatmak gerekirse öncelikle sol kol ile lastik palamutun biraz ilerisinden sıkıca tutulur ardından sağ el ile kabzeden zıpkın ileri doğru itilerek zipkinin göğüs dayaması göğüse yerleştirilir ( bu aşamada lastik hiç çekme gücü harcamadan yarı yolu almış olur) sonra sağ el ile lastiğin diğer tarafı tutulup tek seferde çekerek palamut çentige oturtulur.... Anlatması biraz zor ama tekniği kaptıktan sonra işlem gayet basit. Bol bol zıpkın kurma videosu izle ilk başta ne kadar doğru öğrenirsen o kadar rahat edersin, alışılmış hataları ileride düzeltmek çok zor oluyor.

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account