Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Zıpkın seçimi

11 Mesajlar
5 Üyeler
9 Beğeniler
1,557 Görüntüleme
ibrahim
Mesajlar: 5
Konuyu Başlatan
(@haribo)
Yeni Üye
Katılım : 3 sene önce

herkese iyi günler dilerim ege de seferihisar civarında zıpkınla av yapmayı düşünüyorum krom ya da metal mekanizmalı tüfek alacağım ztn ege de çoğu koylarda az kayalık var bende sığ suda av yapmayı düşünüyorum aklımda  

tercihim bu üç tüfekden birine olacak apnea marka tüfekler mağazada diğeri internetten getirtmeyi planlıyorum ömürlük değil 5 6 yıl giderse benim için iyi olur sizin tercihiniz hangi tüfekden yana olurdu ?

Yanıt
10 Adet Yanıt Var
2 Adet Yanıt Var
Barracuda
Yönetici
(@can)
Katılım : 7 sene önce

Mesajlar: 2723

@haribo merhaba. 3 seçenek arasından benim seçimim diverman olurdu. Diverman bende var. Hafif bir tüfek ve manevrası güzel, mekanizması sağlam. Forumda diverman ile ilgili bir inceleme yazısı hazırlamıştım detaylar için link paylaşıyorum. Diverman Zıpkın Detaylı İnceleme

Forumdaki diğer zıpkın incelemelerine su altı tüfekleri-zıpkınlar isimli bölümden ulaşabilirsiniz.

Liste dışı olarak apneanın rebel serisini de listeye ekleyebilirsiniz. Birde aklıma anamas xl geldi bu tüfekte fiyatına göre alınıp rahatlıkla yıllarca kullanılabilecek bir tüfek bizzat görme şansım oldu. Bir arkadaşım almıştı bir sorun yaşamadı 1.5 senedir kullanıyor.

Tüfek temini konusunda Atila Yılmaz (atisub) dalış malzemelerini önerebilirim. Kendisi forumda yaptığımız yarışmalarda bize destek olan ve sürekli alış veriş yaptığım kıymetli bir abimiz ayrıca ahşap tüfek ustasıdır.

Telefonla direkt ulaşabilirsiniz. Zıpkın Avı Türkiye Forum üyesi olduğunuzu belirtirseniz fiyat konusunda da yardımcı olur. Umarım yardımcı olabilmişimdir. İyi forumlar.

Atila Yılmaz 05352777032

https://atisubavmarket.com

Yanıt
(@bnym55)
Katılım : 3 sene önce

Yeni Üye
Mesajlar: 44

@can ben diverman 82lik zıpkın almayı düşünüyorum. 550 ile 600 tl arası bütçem var. onu bile zorlanabilirim ödemede. öğrenciyim.  tavsiye ediyormusunuz. 

Yanıt
Buğra Batuhan
Mesajlar: 529
(@bbatuhan)
Kıdemli Üye
Katılım : 5 sene önce

yeni bir zıpkın aldım pescador istersen bekle bir yazı yazacagim

Yanıt
5 Adet Yanıt Var
ibrahim
(@haribo)
Katılım : 3 sene önce

Yeni Üye
Mesajlar: 5

@Batuhan pascador adını duymuştum ama benim bütçemi aşıyor max 600 civarı önerirseniz çok sevinirim yazınızı bekliyor olacağım

Yanıt
Haktan N.
(@dreamdiver)
Katılım : 4 sene önce

Trofe Üye
Mesajlar: 792

@bbatuhan Batu sana geldimi şu hediye zıpkının yurtdışından merak ettim geldiyse hangi modeli?

Yanıt
Buğra Batuhan
(@bbatuhan)
Katılım : 5 sene önce

Kıdemli Üye
Mesajlar: 529

@dreamdiver gelmedi haktan abi o kadar bekledim ama adam getirmedi birde aldım dedi tama bende dedi yani beni oyaliyirmus.

Yanıt
Haktan N.
(@dreamdiver)
Katılım : 4 sene önce

Trofe Üye
Mesajlar: 792

@bbatuhan boşver sağlık olsun bende zaten elgreco'ları sattım, Çok pratik değiller tamam çok güzeller ama insan daha böyle pratik hafif yüksek manevralı şeyler istiyor. Gladius tavsiye ederim bende 2 tane var 3. kısa 85'lik yolda geliyor. İlk başta narin çok hafif diye tereddüt etmiştim ama öyle değilmiş kullanınca mükemmele olduğunu anlıyorsun . Ahşapsa zaten bir tane Riffe Marauderim var o da mükemmel.

Yanıt
Buğra Batuhan
(@bbatuhan)
Katılım : 5 sene önce

Kıdemli Üye
Mesajlar: 529

@dreamdiver abi bende zaten sk 40 var çok memnunum şimdi bir tane 82 lik pescador aldım gayet iyi işimi görür birde fantazi olsun diye vokal 95 lik roler alicam kismetse bakalım.

Yanıt
Buğra Batuhan
Mesajlar: 529
(@bbatuhan)
Kıdemli Üye
Katılım : 5 sene önce

Bu arada kısa bir açıklama yapayim.

Eski bir diverman sahibiyim fiyatına göre gayet güzel zaten sis lastik Makara parasına zıpkın bedavaya geliyor.

Yeni seri değilde eski seri divermanim vardı güzeldi tetik mekanizması da güzeldi bende bir sorun çıkarmadı ilk zipkinimdi ve bir kaç balık aldım ,daha sonrada sattım .yeni seri diablo modeli nasıl bilmiyorum görmedim.

Kendime kısa bir zıpkın arıyordum bu sefer pescador aldım arada 150-200 tl bir fark var ama ilk bakışta dikkatimi çeken hususlar.

Birleşim yerleri tam oturmuştu,ne kafa jisminda ne de kabze birleşim yerinde boşluk yok.

Sis kanalına sis daha güzel oturuyor , kabze elime çok güzel oturdu ve tetikte güzel,tetik mekanizması eski seri divermana ve hatta diğer baktığım zipkinlardan hayli etli ve kalın yani sisi takarken çok sert bile davransaniz banamisin demez gibi duruyor.gogus dayamasinida beğendim çıkıntılı bir parça .

Makarası yatay bir Makara 82 lik için aslında ideal isterseniz dikey makarada var ama ben taş altı için kullanırım menevrasi daha iyi olur diye yatay aldım .makarayi gevşetip sıkmak biraz zor belki sıfır diye bu şekilde ama onunla bir ilgilenicem.

Kafa yapasi güzel ama plastik çapak çok ama fiyat uygun zaten diyip es geçtim .

Daha kullanmadım kısmet olmadı ama eski seri diverman a göre daha iyi diyebilirim.

Yeni seri leri görmedim onun yorumunu yapamam.

Daha da detaylı ve fotolu yarın bir yazı yazicagim inşallah.

Yanıt
1 Yanıt
ibrahim
(@haribo)
Katılım : 3 sene önce

Yeni Üye
Mesajlar: 5

@Batuhan yorumunuz için çok teşekkür ederim inşallah ilerleyen zamanlarda almak nasip olur tercihim diverman den yana olacak galiba

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account