Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Zıpkın kafa değişimi

2 Mesajlar
2 Üyeler
5 Beğeniler
585 Görüntüleme
Mesajlar: 17
Konuyu Başlatan
(@sparta_32)
Yeni Üye
Katılım : 3 sene önce

Herkese merhaba. Labrax ın elanor shoot 90 modeli açık kafa zıpkınım var. Zıpkın kafası tek delikli ve çift lastikle kullanıyorum. Yalnız zıpkını kurarken aynı fin üzerine lastikleri kuramıyorum. Lastikler üst üste biniyor ve ikinci lastik ipi şişin finine sığmıyor . Bu  zıpkının kafasıyla mı lastiklerin ipiyle mi yoksa şişin finlerinin küçük olmasıyla mı alakalı. Son olarak bunu nasıl çözebilirim teşekkür ettim şimdiden herkese

Yanıt
1 Yanıt
1 Yanıt
Xentospy
(@xentospy)
Katılım : 3 sene önce

Yeni Üye
Mesajlar: 95
  1. @sparta_32 Merhabalar. Normalde çift lastik zıpkınlar zaten aynı fin üzerine kurulmaz. Şişin tek bölgesinde oluşan yük vibrasyona sebep olabilir ve atışlarınızda isabetsizlik yaratabilir. Bence kısa lastiği ilk fine uzun lastiği ikinci fine kurarak kullanmayı deneyin. Büyük ihtimalle lastiklerin boyu ve katsayısı da buna göre ayarlanmıştır zaten. Lastiklerin de üst üste gelmemesi için kısa lastiği uzun lastiğin içinden geçirip önce onu kurmanız lazım. “Çift lastik zıpkın kurma” olarak youtube’da aratırsanız çok kolay bulursunuz. Sağlıcakla dalın.
Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account