Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Yakayasub dalış kıyafeti iyi midir?

6 Mesajlar
3 Üyeler
9 Beğeniler
1,325 Görüntüleme
Ferhat S.
Mesajlar: 26
Konuyu Başlatan
(@mermaidbanger)
Yeni Üye
Katılım : 3 sene önce
IMG 20210814 211929

bu 5 mm'lik Yakayasub dalış kıyafetini aldım ama bırak bu modeli, bu markayı bile kullanmış birine denk gelmedim. Kullananlar varsa memnun kaldılar mı yoksa pişman mı oldular deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim 😊

Yanıt
5 Adet Yanıt Var
4 Adet Yanıt Var
Barracuda
Yönetici
(@can)
Katılım : 7 sene önce

Mesajlar: 2723

@mermaidbanger merhaba. Hani elbiseyi almadan önce bir konu açarak fikir sorsaydınız görüşlerimizi paylaşırdık ancak artık elbiseyi almışsınız bu nedenle ancak hayırlı olsun diyebilirim 🙂

Yanıt
Ferhat S.
(@mermaidbanger)
Katılım : 3 sene önce

Yeni Üye
Mesajlar: 26

@can yanlış belirtmiştim. denemek için aldım 😉 hala iade mümkün, yine fikrinizi alabilirim

Yanıt
Barracuda
Yönetici
(@can)
Katılım : 7 sene önce

Mesajlar: 2723

@mermaidbanger her dalış malzemesinde olduğu gibi dalış elbisesinde de bütçe en önemli kriter 🙂 bu marka elbiseyi hiç kullanmadım çevremde kullananı da görmedim. Büyük ihtimalle elbise üretimi yapan bir firmaya yaptırıp marka basmışlardır. Elbiseyi fiziki olarak inceleme imkanım olsaydı esneklik-neopren kalitesi, dikiş-yapıştırma işçiliği bakımından net olarak konuşma imkanım olabilirdi.

Eğer başka markaları fiziki olarak görme imkanınız varsa incelemenizi tavsiye ederim. Özet olarak ben bu saatten sonra neopren kumaşının markasını açıkça belirtmeyen hiçbir markanın elbisesini alıp kullanmıyorum. Size de elbise seçiminde bu kritere önem vermenizi tavsiye ederim.

Yanıt
Ferhat S.
(@mermaidbanger)
Katılım : 3 sene önce

Yeni Üye
Mesajlar: 26

@can bende öyle tahmin etmiştim, gerçekten ilk defa gördüm böye bir elbise markası :))) sağolun

Yanıt
Caner ALTINTAŞ
Mesajlar: 85
(@caner)
Yeni Üye
Katılım : 4 sene önce

Ben 4-5 yıldır kullanıyorum, zıpkın dayama pedi üstten hafif ayrıldı ancak ana neoprende herhangi bir sorun yok az bir dayson ile tamirini kolayca yaptım, neopren esnekliği bakımından orta sınıfın biraz üzerinde diyebilirim tatlı suyu sadece sezon sonlarında görmesine rağmen formunda herhangi bir kayıp olmadı. Fiyatı ile orantılı olarak tabi ki de bir cressi omer kalitesi beklemek saçma olur.

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account