Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Vocal ahşap zıpkın nasıl

16 Mesajlar
9 Üyeler
5 Beğeniler
3,051 Görüntüleme
Mesajlar: 11
Konuyu Başlatan
(@uygar-kahraman)
Yeni Üye
Katılım : 5 sene önce

Ahşap zıpkın almak istiyorum İzmir’de avlanıyorum.En fazla 12 metre av yaptığım yerler yeri gelicek taş altı ve sığ suda yapıcağım başka bi öneriniz varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim.Herkeze bol trofalı avlar

Yanıt
15 Adet Yanıt Var
2 Adet Yanıt Var
(@terzibaki)
Katılım : 4 sene önce

Yeni Üye
Mesajlar: 5

@uygar-kahraman
Ahşap tüfekte Budak pover kullandım dengeli bir tüfek agachon için fakat firma sahibi Alper bey malının arkasında değil. Marotech bir dostumda vardı az bi kullanma şansım oldu oda dengeli ağır kombinasyonları kaldıran bir tüfek. Firma sahibi her türlü yardımcı olacak bir kişi Muharrem bey. Piyasası olan alınıp satılan bir tüfek.
Fakat VOCALE gelecek olursak tek kelimeyle efsane bir tüfek 85 liğini kullanmak kısmet oldu nerdeyse sıfır tepme sattım şimdi bir dostum 105 liğini hediye etti 😊 roller modelini.
95ve 105 liğini roller olan modelini kesinlikle Tavsiye ederim. Ve düz modeli de aynı zamanda çok beğenilen bir Model fakat kullanmadım düz olan modelini 
İkinci elini bulman zor olanda sıfırına yakın ister hakkıdır.

firma sahibi ÖMER ELDEN  ise kişiliği ve zanaatkarlığı ile tescilli bir kişi malının Her koşulda arkasında olan bir esnaftır. İyi avlar dilerim herkese

Yanıt
Barracuda
Yönetici
(@can)
Katılım : 7 sene önce

Mesajlar: 2723

@terzi-baki Vocalsub roller için birkaç fotoğrafla birlikte Zıpkınlar Bölümüne bir inceleme konusu açabilir misiniz? Çok merak ettiğim bir tüfek. Tecrübelerinizi içeren bir konu açabiliseniz çok güzel olur.

Zıpkınla Bölümü Link : https://www.spearfishingturkey.com/forum/su-alti-tufekleri-zipkinlar/

Yanıt
moguzcan
Mesajlar: 361
(@moguzcan)
Üye
Katılım : 4 sene önce

Vocal hakkında bilgim yok fakat ,marotech master 110 rope kullanıyorum . Av stilinize göre çift 14 mm lastikle 95-100 lük marotech seabass rope öneririm.

Yanıt
2 Adet Yanıt Var
(@uygar-kahraman)
Katılım : 5 sene önce

Yeni Üye
Mesajlar: 11

@moguzcan
Abi suda yüzerliği nasıl birde sığ suda iş yapıyor mu genelde botla açılıp dalıyoruz ama sığ suda yapıcam tabi

Yanıt
moguzcan
(@moguzcan)
Katılım : 4 sene önce

Üye
Mesajlar: 361

tüfek gayet iyi güven hissi veriyor , benim tüfeğin gayet büyük ve güçlü kombinasyonla bile sığlarda güzel avlar yaptırdı. Tabi buna göre düşünürsek sığ suda seabass rope modeli( kafadan ip geçmeli) biraz daha ince ve hafif kombineyle bir sorun çıkarmayacaktır ve adı gereği zaten seabass(levrek) sığsu avları için kombine edilmiş bir tüfek .Ve 100 lük düşünerek açıktada iş görecektir.

Yanıt
Rıdvan (scotchsoda)
Mesajlar: 1116
Forum Yönetimi
(@ridvan)
Sığ su avcisi
Katılım : 4 sene önce

Herkesin hayali ahsap :)))Ben bazi ahsaplarda gorsele hasta oluyorum duvara asasim geliyor kullanmaktansa..

Yanıt
1 Yanıt
(@uygar-kahraman)
Katılım : 5 sene önce

Yeni Üye
Mesajlar: 11

@ridvan
Evet duvara asmalık ama ona da yazık onunda Trofa görmeye hakkı var

Yanıt
Barracuda
Mesajlar: 2723
Yönetici
(@can)
Katılım : 7 sene önce

Vocalsub markası Ömer Elden ustaya ait. Alıp kullanmak nasip olmadı ancak tüfek değişikliği ihtiyacı duyarsam kesinlikle liste başındadır. Ürettiği tüfeklerden bir şikayet duymamakla birlikte ikinci ele düştüğünü pek görmedim. Bu nedenle gönül rahatlığı ile tavsiye edebiliyorum.

Tüfekleri aşağıdaki bağlantıdan inceleyebilirsiniz.

http://www.vocalsub.com/tr/urunler/

Yanıt
kaancalam
Mesajlar: 198
(@kaancalam)
Üye Palazı
Katılım : 4 sene önce

Marotech nasıl diye merak ediyorsanız.

Marotech Seabass 100 model tüfeğim var.Hem sığ suda hem derin suda kullanıyorum

Bu yüzden 100lük aldım.Çift 16lık primeline ile kombine ettim.

Bugüne kadar sıkıntı yaşamadım

Yanıt
İbrahim Özdemir
Mesajlar: 26
(@ibrahim-ozdemir)
Yeni Üye
Katılım : 5 sene önce

Selam arkadaşlar.Ömer Elden bey ile dün telefonda görüştüm. Gayet samimi ve cana yakın bir insan..marlin zıpkını ile ilgili sorularım oldu kendisine,çokta açıklayıcı bilgiler verdi.ve ürünlerinin arkasında.. Ayrıca vocal için hiçbir olumsuz kullanıcı yorumuna rastlamadim..aksine memnuniyetini söyleyen çok..görünüş olarak harika..ilk fırsatta alacağım.. herkese teşekkür ederim...

Yanıt
2 Adet Yanıt Var
Barracuda
Yönetici
(@can)
Katılım : 7 sene önce

Mesajlar: 2723

@ibrahim-ozdemir

Tüfeği aldıktan sonra bir iki foto ile bir inceleme yazısı isreriz artık forum için 🙂

Yanıt
İbrahim Özdemir
(@ibrahim-ozdemir)
Katılım : 5 sene önce

Yeni Üye
Mesajlar: 26

@can inşallah..tabiki memnuniyetle...

Yanıt
Mesajlar: 11
(@zipkin33)
Yeni Üye
Katılım : 4 sene önce

Ömer Elden yapiyor. 1.5 senedir 105lik roolgun yani roller ahsap zipkin kullaniyorum 2. Gün önce de lastikleri yenilettim . Bence kendisi çok değerli bir insan. Tabi bizim işimiz zipkinla. Öncelikle av stilinize göre zipkin almak gerek. 105lik ahsap zipkin özellikle taş altina uygun değil. Tabi bu zipkin gücü kademeli uygun şartlarda taş altinda pek çok lagos sargoz ve eşkina aldim ama uzun olmasi sebebiyle her tas altina atis yapilmiyor. 30% oraninda taş alyi baliga atis yapamassiniz zaten 105lik roller zipkinin amaci taş alti degil. Agaşon baskin av vs dir. Ama bu zipkin 1kg üstü baliklari asla affetmez menzili 5metre+ dir tam gerimde.

Yanıt
1 Yanıt
(@zipkin33)
Katılım : 4 sene önce

Yeni Üye
Mesajlar: 11

Etkili menzil 5metre yoksa zipkin gider 7metre falan

Yanıt
Mesajlar: 78
 momo
(@momo)
Yeni Üye
Katılım : 3 sene önce

79BAD9CD 8C76 4A99 A365 EAA63821BE49

bende 1 adet mevcut.

sistematik olarak yeni, bu yüzden kurulum ve boşaltma olarak bir tık zorlanıyorum ancak uzun süreceğini sanmam, alışacağımdır.

zıpkının işöiliğine söylenecek söz yok, sistem zaten zıpkının olabildiğince güçlü atışlara imkan sağlıyor. ömer abi de ustalığını konuşturarak 2 tür ağacı birleştirip ortaya hem oldukça hafif hem de bunu sağlarken gücünden ve ahşap zıpkınların en önemli artısı tepmemesinden feragat etmeden ortaya müthiş bir ürün çıkarmış. teknolojiyi lehine kullanması da cabası.

zıpkına dair detaylar çok muazzam. mesela kamera aparatı aşırı pratik bir biçime getirilmiş ve takması çıkarması hıç sorun değil. kapbe ergonomik ve ele oturuyor, zıpkının suda ağırlığını hissetmiyorsunuz bile. tetik altına yerleştirilen balık çağırıcı aşağıda oksijen sarf etmememek adına çok başarılı olmuş. sadece parmak çalışıyor. ben kombinasyon olarak small id lastik seçtim ve atışlardan oldukça memnun kaldım. çok seri ve tepme kesinlikle yapmıyor.

negatif tek yönü şiş kelebeğinde. şiş kelebeği pathos şişlerden alışık olduğum biçimde kalkınca sıkışmıyordu. bunu yapana kadar bayağı bir uğraştırdı ama sonunda başardım. bu arada şişlerini de zıpkının tüm parçaları gibi kendisi yaptırıyor ve hrc olarak piyasada bulunan tüm şişlerden daha sert olduğunu iddia edip bunun test görüntülerini de paylaşıyor. uzun süreli kullanımda bunun için daha net yorumlar yapabilirim.

özetle, 95’lik olanını kullanıyorum vekısa süre de olsa beni fazlasıyla tatmin etti. diğer kullandığım zıpkınlar apnea rebel 90, cressi geronimo 105 ve pathos imvros 82

hah, az kalsın unutuyordum. alimünyum zıpkınlara kıyasla manevrası bir tık düşük. ama diğer ahşap zıpkınları ve güçlü kombinasyonları denemediğim için tam kıyas yapamıyorum.

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account