Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Standart dışı elbise veya elbise tadilatı.

2 Mesajlar
2 Üyeler
2 Beğeniler
507 Görüntüleme
Mesajlar: 11
Konuyu Başlatan
(@sir-eko)
Yeni Üye
Katılım : 3 sene önce

Selamlar, normalden kısa boyluyum (1.60) ve kilo problemim (80kg) var. Zıpkınla balık avlama sporuna oldukça ilgim var,1-2 metre derinliği geçmeyecek şekilde yavaş yavaş spora başlama niyetindeyim. Hem hayatıma hareket katacağına hem de hayatımın bundan sonraki kısmında daha konforlu ve sağlıklı bir hayat yaşamamı sağlayacağına eminim, fakat şöyle bir sıkıntım var. Normal kalıplardaki elbiseler muhtemelen üzerime olmayacaktır. Örneğin benim s beden giymem gerekirken m yada l kalıp olacaktır. Peki bu durumda elbiseye paça ya da kol boyu yaptırılabilir mi? Yada en baştan hazır dikim tarzı bir şey alamam mı gerekir. İzmir'de ikamet etmekteyim. İlgi gösterip cevap veren arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim.(Henüz zıpkın da dahil hiç bir ekipmanımı almadım)

Yanıt
1 Yanıt
zencuk
Mesajlar: 775
Forum Yönetimi
(@zencuk)
Yönetici
Katılım : 4 sene önce

Selamlar, aramıza hoşgeldiniz. Sorunuz sadece elbise ile ilgiliyse; mertsub veya imrozsub ile iletişime geçerek bedeninize gore ozel dikim elbise alabilirsiniz. Detayli olcu alarak yapiliyor. Her iki magazada ayni ucret karsiligi ayni yerde imal ettirecekler

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account