Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Sigalsub nemesis carbon104

5 Mesajlar
4 Üyeler
4 Beğeniler
139 Görüntüleme
Konuyu Başlatan
(@kaanergul)
Yeni Üye

Herkese selamlar birkaç ay önce sigalsub nemesis carbon 104 lük zıpkın aldım  ve bir süredir kullanıyorum genel olarak memnunum fakat aklım hala phatos laser carbonda kaldı sigal kullanıpta memnun kalmayan yada phatos laserdan çok memnun olan varmı acaba

Yanıt
4 Adet Yanıt Var
ONR6NKOC
Forum Yönetimi
(@onr6nkoc)
Başımı o denizden çıkarayım desem! Balığım ya; nefesim kesilir....

10 yıldır pathos laser kullaniyorum memnunum ozaman karbonu ya çok pahalıydı yada daha yoktu. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz..

Yanıt
1 Yanıt
(@mert35)

Yeni Üye

@onr6nkoc pathos laserda kaclik ve ne lastik kullaniyorsun?

Yanıt
ONR6NKOC
Forum Yönetimi
(@onr6nkoc)
Başımı o denizden çıkarayım desem! Balığım ya; nefesim kesilir....

Pathos TNT çift 16  kullanıyorum.

Yanıt
(@bulut_)
Yeni Üye

2 ay önce, lazer carbon 100 aldım. (Henüz suya girmedi). Eğer bayii çok uyguna vermese, kesinlikle sigal 104 alırdım. Bence sigalin kanal şekli daha az sürtünme olacak şekildeki dizaynı nedeni ile daha üstün. İp bırakma ve kafa da daha iyi. Nette gördüğüm kadarıyla patosun yeni modelleri çok güzel ama, bir yıldan fazla zaman önce çıkmış olmasına rağmen ülkemize gelmedi.  Bpş vakit ayarlayabilirsem yunanistan turu yapacağım. Aklıma yatarsa elime takar getiririm bir tane...

Sigal alan biri, pathos almadığına üzülmemeli...

Yanıt
Paylaş :

©2023 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account