Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Seac Sub Ghost Zıpkın

2 Mesajlar
2 Üyeler
0 Beğeniler
1,087 Görüntüleme
Mesajlar: 11
Konuyu Başlatan
(@sir-eko)
Yeni Üye
Katılım : 3 sene önce

Merhabalar, bir zıpkın satın almak için araştırma yapıyorum, bayramdan sonra kısmet olursa alacağım. Biraz araştırma yaparken Seac Sub Ghost model zıpkının fiyatının, almayı düşündüğüm pathos İmvros zıpkından daha uygun olduğunu gördüm. Seac Sub Ghost'un ,son 7-8 aydır fiyatı artmamış, Pathos neredeyse her ay zamlanmakta, acaba bu iki zıpkını da bilen ve kıyaslayıp yorum yapabilecek bir arkadaşımız var mıdır?Foruma baktım, internette araştırdım, yabancı siteler hariç Türkiye'de Seac Sub Ghost'u değerlendiren olmamış ya da ben bulamadım. Cevap veren forum üyelerine şimdiden teşekkür ediyorum.

Yanıt
1 Yanıt
ONR6NKOC
Mesajlar: 1230
Forum Yönetimi
(@onr6nkoc)
Başımı o denizden çıkarayım desem! Balığım ya; nefesim kesilir....
Katılım : 4 sene önce

Merhabalar. Seac sub pek kullanan görmedim.

Fakat Pathos ivmros satılan sitelerde zipkinda göğüs dayama gözükmüyor. O ayrı mi satılıyor onu öğrenin. Ayrıca pathos ivmros yerine bütçenize göre saragos modellerine falan bakabilirsiniz..(ivmros çok oyuncak gibi duruyor)

olurda dalisi bırakırsanız daha çabuk satabilirsiniz...

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account