Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

[Çözüldü] Lastik degıştirme

5 Mesajlar
3 Üyeler
4 Beğeniler
982 Görüntüleme
İsmetkzl
Mesajlar: 71
Konuyu Başlatan
(@ismetkzl)
Yeni Üye
Katılım : 4 sene önce

C1A2266C 0A44 469F A1CF 3C1B30903D0A

Elimde ocenus pro diye 75 zıpkın var ilk zıpkınım bir öneri üzerine aldım labrax mekanizma var metal mekanizme tetik plastik 2 sene oldu lastik üstünde dunlop lastik vardı nasıl kombin edebilirim uzak mesafe atış yapmak istiyorum 2 lastik kaldırırmı

Yanıt
4 Adet Yanıt Var
İsmetkzl
Mesajlar: 71
Konuyu Başlatan
(@ismetkzl)
Yeni Üye
Katılım : 4 sene önce

Lastik önerirmisiniz

Yanıt
1 Yanıt
Barracuda
Yönetici
(@can)
Katılım : 6 sene önce

Mesajlar: 2723

@ismetkzl bu konuyu nasıl olduysa gözden kaçırmışız. Biraz geç oldu ancak bu tüfeğin çift lastik kaldırabileceğini düşünmüyorum. Tek 18 mm yumuşak hamurlu bir lastik ve üzerindeki lastik boyundan 2 cm daha kısa olacak şekilde tercih edebilirsiniz. Bir nebze atışı kuvvetlendirebilirsiniz. Ancak 75 lik bir zıpkından 90-100 cm boyunda bir zıpkının atış menziline ulaşmak lastik değişimi vs ile imkansızdır.

Yanıt
ONR6NKOC
Mesajlar: 1202
Forum Yönetimi
(@onr6nkoc)
Başımı o denizden çıkarayım desem! Balığım ya; nefesim kesilir....
Katılım : 4 sene önce

Merhaba 75 lik  zıpkınlari biz genelde tas altı avlarında kullanıyoruz. @can ında dedigi gibi 75 lik. Bir zipkindan pek fazla bir menzil beklemeyin. Kısa zipkinlarda çift lastik kullanilmaz.

 Sebebi ise. Kontrolsüz güç güç degildir.

Zıpkın kısa oldugi icin gövde üzerinde lastiklerin Sisi sürebileceği mesafeye ihtiyaç var. Bu mesafe çok kısa olduğu için çift lastikte şiş beklediginizden daha yakın mesafe düşecektir

sağlıcakla Dalin..

Yanıt
İsmetkzl
Mesajlar: 71
Konuyu Başlatan
(@ismetkzl)
Yeni Üye
Katılım : 4 sene önce

TEŞEKKÜRLER bilgi için tavsiye için Saglıcakla dalın

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account