Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Kış sularında kullandığınız lastikler

3 Mesajlar
3 Üyeler
0 Beğeniler
723 Görüntüleme
SonKefalBukucu
Mesajlar: 4
Konuyu Başlatan
(@sonkefalbukucu)
Yeni Üye
Katılım : 4 sene önce

Herkese merhaba. Soğuk sularda kullandığınız ve verim aldığınız lastikleri paylaşırsanız biz de tecrübelerinizden istifade etmiş oluruz. Ben genelde pathos anaconda 17,5 kullanıyorum ama kışın hiç kullanmadım. Sular soğuyunca da yazın aldığım performansı alabilir miyim? Ya da kışın çift 14 mm mi kullanmalıyım? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Yanıt
2 Adet Yanıt Var
ONR6NKOC
Mesajlar: 1231
Forum Yönetimi
(@onr6nkoc)
Başımı o denizden çıkarayım desem! Balığım ya; nefesim kesilir....
Katılım : 4 sene önce

Merhaba Marmara'da yaz-kış fark etmiyor 100 Luk zipkinda pathos TNT çift 16mm kullanıyorum. Gayet memnunum. Yazın değil ama billassa soğuk sularda geri toplanması daha seri oluyor.

Yanıt
Zek
Mesajlar: 125
 Zek
(@zek)
Yeni Üye
Katılım : 4 sene önce

Soğuk suda sentetik kauçuk, sıcak suda doğal kauçuk. 
sentetik kauçuk tek renk siyah, beyaz, sarı,kırmızı vs renkleri olur. Yani dışı ve içi renkli olan lastikler sentetik kauçuk. Tüm lastiklerin dışındaki renkli kısmı sentetiktir. Doğal kauçuk bildiğiniz amber renklidir. Üzeri yine renkli katman olabilir ama iç kısmı yarı şeffaf amber rengidir. Doğal kauçuk çok çabuk tepki veriyor. Soğuk suya girince zor çekiliyor. Performans %50-60 düşüyor. Menzile girmiş balık şişinizle harmandalı oynuyor. Özellikle üst su sıcak alt su soğuk olduğu meralar aldatıyor. Bir gün 3-5 m de avlanıyorsunuz iyi performans oluyor sonra 10-15 metrelere gidiyorsunuz ve atışlar önünüze düşüyor. İzmir’den yukarı sularda sentetik şart gibi.

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account