Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Kauçuk kemer 4mm mi 5 mm mi olmalı? Avantaj ve dezavantajları nelerdir?

3 Mesajlar
3 Üyeler
4 Beğeniler
815 Görüntüleme
Zargana
Mesajlar: 3
Konuyu Başlatan
(@zargana)
Yeni Üye
Katılım : 4 sene önce

Arkadaşlar merhaba, edindiğim bilgilere göre kemer 4 mm olursa kurşunlar kayabiliyormuş. 5 mm olursa esneklik nispeten azalmış olacak.

Sizlerin bu konudaki düşüncelerini merak ediyorum?

Yanıt
2 Adet Yanıt Var
zencuk
Mesajlar: 775
Forum Yönetimi
(@zencuk)
Yönetici
Katılım : 4 sene önce

Ben daha geç yıprandığını düşünerek 5mm kullanıyorum. Kemeri karın bölgesine değilde tam olarak bele kürek kemiklerine doğru bağlarsanız çok sorun olmaz.

Yanıt
Barracuda
Mesajlar: 2723
Yönetici
(@can)
Katılım : 6 sene önce

@zargana ben labrax marka 5 mm kauçuk kemer kullanıyorum. Daha önce hep 4 mm kullanmıştım. Kurşun kayma sorunu iki kemerde de yaşamadım ancak 5 mm kemerde kurşunlar zor hareket ediyor. Kayma gibi bir durum kesinlikle yaşanmıyor. Kemeri doğru şekilde kullandıktan sonra kauçuk kemerlerde nefeslenme açısından sorun olmaz. 5 mm kemerden ben çok memnunum.

Bu arada doğrudan "soru" niteliği taşıyan konuları "soru-cevap" bölümüne açıyoruz. Diğer bölümlerde ürün incelemeleri ve bilgi paylaşımı niteliğindeki konular açılıyor. Sizin bu konuyu Dalış ve Zıpkın Avı Ekipmanlarıyla ilgili Sorular isimli bölüme taşıdım. İyi forumlar

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account