Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Hydra mı Jak Boeno Mu?

4 Mesajlar
2 Üyeler
4 Beğeniler
981 Görüntüleme
Mesajlar: 3
Konuyu Başlatan
(@cryingwolf)
Yeni Üye
Katılım : 3 sene önce

Merhabalar üstadlar, ben yaza kadar takımlarımı peyderpey dizip aranıza katılmak istiyorum. İzmir civarında av yapıcam. çok üşüyen biriyim bu sebeple kalınlık olarak 5mm düşünüyorum. ama marka anlamında kararsız kaldım. 1000lirayı geçememeye çalışıyorum. bayağı araştırdım yorumlar okudum. hydra invisible plus ve jak boeno thermoskin arasında kaldım. açıkçası çok fazla yorum okudum. her iki marka için de yorumlar genelikle olumlu ama benim kafama takılan bir kaç nokta var. bu iki markayı da kullanıp kıyas yapabilecek üstadlar varsa beni kararsızlıktan kurtarabilir.

öncelikle ilk sorum kullanılan neopren markaları farklı. jako ve yamamoto. yalıtım ve rahatlık olarak hangisi daha üstündür. okuduğum yorumlarda benzer olduklarından bahsedilmiş ama ikisini de deneyimleyen arkadaşlar varsa daha net cevap verebilir

ikinci sorum ise hydra'da uç kısımlarda conta sistemi mevcut. bunun özellikle soğuk sularda avantaj olduğu söyleniyor. gerçekten fark yaratan bir özellik midir. yoksa birkaç seneye yıpranıp daha kötü sonuçlar mı yaratır.

aklıma takılan sorular bunlar.  siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz. şimdiden cevap verecek olan herkese teşekkür ederim.

Yanıt
3 Adet Yanıt Var
Buğra Batuhan
Mesajlar: 529
(@bbatuhan)
Kıdemli Üye
Katılım : 5 sene önce

Jac boneo kullandım , hyra kullanmadım ama eğitim aldığım hoca giyiyordu ondaki contasiz modeldi sanırım.

Jac boneo ısı yalıtımı güzel esnek siyah renk efsana görseli güzel ama ben batamadım.

Ne yaptıysam batamadım ve çok ağırlık kullanmama rağmen suda 8 metrelerce bile nötr kalamadim.

Binlerce elbise satan firma ihracat yapan firma belki binlerde elbisenin içinden benimki hatalı çıkmış olabilir kısmet diyelim sebebi bu olabilir ama ben yarı fiyatına verdim.

Şimdide İmroz kullaniyorum memnunum ama illa iki secenkse ben alicak olsam iki seçenek arasında hydra yada yine İmroz tercih ederim.

Fiyatta diğerleriyle hemen hemen aynı.firma internet sitesindeki fiyatları baz almayın arayın görüşün ki zaten diğer firmalarla aynı fiyata geliyor.

Yanıt
2 Adet Yanıt Var
(@cryingwolf)
Katılım : 3 sene önce

Yeni Üye
Mesajlar: 3

@bbatuhan aramakta fayda var o zaman. imroz da okuduğum kadarıyla bayağı önerilen bir elbise ama dediğiniz gibi site fiyatları yüksek olduğundan hiç düşünmemiştim. bir arayıp konuşmakta fayda var o zaman. teşekkürler cevap için

Yanıt
Buğra Batuhan
(@bbatuhan)
Katılım : 5 sene önce

Kıdemli Üye
Mesajlar: 529

@cryingwolfrica ederim hakan abi ve kadir abi var zaten.nakit alırsanız diğer elbiselerden belki 100 TL daha pahalıya gelicek ama değiyor.

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account