Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Hangi makara

1 Mesajlar
2 Üyeler
0 Beğeniler
1,565 Görüntüleme
Mesajlar: 1
Konuyu Başlatan
(@bambino)
Yeni Üye
Katılım : 4 sene önce

Ustadlar merhaba!Net bir cevap bulamadigim bir soru.Hangi makara?yatay mi dikey mi?neye gore degisir ?veya net bir cevabi var midir?

Yanıt
Barracuda
Mesajlar: 2723
Yönetici
(@can)
Katılım : 6 sene önce

İki tip makarayı da kullandım.  Alüminyum borulu tüfeğimde plastik yatay makara vardı. Yatay makaralar genellikle alüminyum borulu standart zıpkınlarda boruya sabitlenmiş bir adaptöre takılarak kullanılıyor. Yatay makara plastik aksamlarından dolayı biraz daha hafif olsa gerek ayrıca yatay makara manevra yaparken biraz daha kolaylık sağlıyor diyebilirim.

Şuan kullandığım tüfek ahşap. Ahşap zıpkınların hemen hemen tamamında krom malzemeden üretilmiş dikey makara kullanılıyor. Sağlam ve direkt ahşap gövdeye vidalanıyorlar. Dikey makara kullanım açısından bana daha rahat geldi. İp bırakma ve geri toplaması daha başarılı.

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account