Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Ekipman da ki o iğrenç tat. YARDIM ?

8 Mesajlar
6 Üyeler
3 Beğeniler
747 Görüntüleme
Shunpo
Mesajlar: 3
Konuyu Başlatan
(@shunpo)
Yeni Üye
Katılım : 4 sene önce

 Selamlar ben Emir

Yeni ekipman aldım ama şnorkel de ki o iğrenç tat ne yaptıysam çıkmadı plastik imsi bir tat suda beklettim limonlu bulaşık deterjanında beklettim ama bir türlü gitmedi o tat sizin önerininiz nedir dostlar ?

mide bulandırıyor dayanılacak bir tat değil !

Yanıt
7 Adet Yanıt Var
zencuk
Mesajlar: 778
Forum Yönetimi
(@zencuk)
Yönetici
Katılım : 4 sene önce

Selam, öncelikle aramıza hoşgeldin. Zafiran diye bir dezenfektan var genelde ikinci el elbise alanlar elbiseyi sterilize etmek için kullanıyor. Deneyeme değer fakat plastik kokuyorsa onu gidermen zor. Hangi marka snorkelin? Çok pahali bir ekipman olmadığından değiştirmeni öneririm. Kanserojen durumu dahi olabilir, riske etmeye değmeyecek bir ekipman.

Yanıt
3 Adet Yanıt Var
Shunpo
(@shunpo)
Katılım : 4 sene önce

Yeni Üye
Mesajlar: 3

@zencuk

  Hoşbuldum

subzero dalış şnorkeli yumuşak plastik ilk defa oldu böyle bir şey ürün demi sıkıntı var sizce yoksa yeni diye midir ?

Yanıt
Haktan N.
(@dreamdiver)
Katılım : 4 sene önce

Trofe Üye
Mesajlar: 792

@shunpo Yenide olsa böyle bir şeyin olması akla ürünün kalitesiz ve sağlığa zararlı olabileceğini getiriyor. Bence değiştirin riske girmeyin.

Yanıt
zencuk
Forum Yönetimi
(@zencuk)
Katılım : 4 sene önce

Yönetici
Mesajlar: 778

@shunpo

Bazı plastik ürünlerde kullanılan plastiğin kalitesizliğinden kaynaklı olur. Genelde ucuza satılan kettle (su kaynatıcı, çaycı vs) ürünlerde de çok olur. Sirkeli su kaynatılarak geçtiği oluyor onlarda ama daha da iğrenç bir hale gelebilir. En güzeli yerli bir ürünle değiştirin, kurtarmak için gireceğiniz masrafa değmez.

Yanıt
Mesajlar: 136
(@ganos)
Üye Palazı
Katılım : 4 sene önce

Omer zoom, cressi corsica gibi anti alerjik yumuşak silikon şnorkel al derim. Yerli bir şnorkeli yedek yapmıştım ihtiyacım oldu kullandım. Şnorkele niyeyse damaklık koymuşlar ağzıma takınca öğüresim geliyordu, baktım olmayacak fazlalık yerleri bıçakla kestim öyle dalmaya devam ettim.  Zaten şnorkele iyi bakıp temizlersen 10 sene götürür... Ama arada açıp iyice temizle çoğu dalgıç şnorkeli temizlemez ama içi bir süre sonra çok kötü olur.

Yanıt
Rıdvan (scotchsoda)
Mesajlar: 1116
Forum Yönetimi
(@ridvan)
Sığ su avcisi
Katılım : 4 sene önce

Bol bol yıka geçmezse başka almanda yarar var içini dışını pril vs yıka beklet sonrasında güzelcene durula olmadı çöpe ...

Yanıt
tuncay
Mesajlar: 26
(@tuncay)
Yeni Üye
Katılım : 4 sene önce

ben uzun süre suda kaldığım zamanlar için, deniz tuzundan dolayı dudakta oluşan tuz şişmesinden şikayetçi olduğumdan, dalış yapmadan hemen önce 3-5 tane en keskinlerinden mentollü şeker atarım ağzıma. (vivident'in mentos'un mu ne üçgen bir şekeri var)  belki senin için de kurtarıcı olabilir bu...

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account