Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Deep Divers marka kıyafet

9 Mesajlar
5 Üyeler
6 Beğeniler
593 Görüntüleme
Mesajlar: 13
Konuyu Başlatan
(@antik-aci)
Yeni Üye
Katılım : 2 sene önce

Arkadaşlar bu marka olduğunu evde öğrendiğim bir dalış kıyafeti almıştım. Satıcı bana apnea legend 5mm diye sattı ama kıyısında köşesinde apnea olduğuna ait en ufak delil yok. Bu markayı internetten de aradım ama bulamadım. Bilen duyan var mı?

Yanıt
8 Adet Yanıt Var
1 Yanıt
Xentospy
(@xentospy)
Katılım : 3 sene önce

Yeni Üye
Mesajlar: 95

@antik-aci Ben şiş ürettiklerini biliyorum, satışta bolca görürsünüz.

Yanıt
ONR6NKOC
Mesajlar: 1228
Forum Yönetimi
(@onr6nkoc)
Başımı o denizden çıkarayım desem! Balığım ya; nefesim kesilir....
Katılım : 4 sene önce

Deep divers markayı duydum. Fakat kullanmışligim Yada alisverisim yok. Sosyal medya da falan karbon palet sattıklarını görmüştüm. Kemer falan urettirmisler  sanırım

Yanıt
Mesajlar: 13
Konuyu Başlatan
(@antik-aci)
Yeni Üye
Katılım : 2 sene önce

Bilen arkadaşlar keşke fiyat aralığını yazsa da ona göre içim rahat etse. İnternette bulamadım böyle bir kıyafet. 7mm deep deep divers kamuflaj desenli. 1500 lira

Yanıt
3 Adet Yanıt Var
Xentospy
(@xentospy)
Katılım : 3 sene önce

Yeni Üye
Mesajlar: 95

@antik-aci Link paylaşmak yasak mı bilmiyorum forumda ancak bu sitede tükenmiş olmasına rağmen deep divers elbiseler 2000liradan başlıyor. Yani fiyat olarak bakarsanız apnea, freesub seviyelerinde görünüyor. Ama yamamoto değil sanırım, freesubtan eksik olarak. 3/5/7mm arasında 150-200 lira oynar.  https://www.denizpusulasi.com/deep-divers-orion-kamuflajli-elbise-5mm

Yanıt
 momo
(@momo)
Katılım : 3 sene önce

Yeni Üye
Mesajlar: 78

@antik-aci hocam arkadaş size kamuflaj’ın fotoğraflarını göndermedi mi? fotoğraflarda apnea gönderip bu ürünü yolladıysa kendisi ile iletişime geçin ve kargo ücreti dahil tüm paranızı geri isteyin. basit dolandırıcılıktır bu ve cazası vardır. şikayette bulunursanız kamu davası açılır ve sonrasında siz vazgeçseniz bile şikayetinizden kamu olayın peşini bırakmaz. arkadaş paranızı vermeyi reddederse bunları anlatın. konu anladığım kadarıyla elbisenin ederi değil yanlış ürün gönderilmesi. en en en iyi ihtimal bu ürün bayat neopren, ve bayat ürün bu sporda pek makbul değil.

kolay gelsin.

Yanıt
(@antik-aci)
Katılım : 2 sene önce

Yeni Üye
Mesajlar: 13

@momo evet yanlış ürün.. Ama hani değerse iade etmeyim zihniyetindeydim. İnternette de hiç satışının olmadığını görünce epey kullandım açıkçası.

Yanıt
Wolfenstein
Mesajlar: 293
(@wolfenstein)
Üye
Katılım : 4 sene önce

İzmir firmasıdır, 3-4 dükkan değiştirdi Kemeraltı'nda, sonra kayboldu. Seferihisar'daymış bu ara diye duymuştum. Çağlar avın arka kapısından çıkınca otoparkın duvarında hala tabelası duruyor. Güzel ürünler ithal ediyor, yaptırıyor ve satıyordu ama fiyatları biraz tuzlu bir esnaf arkadaştı.

Yanıt
1 Yanıt
(@antik-aci)
Katılım : 2 sene önce

Yeni Üye
Mesajlar: 13

@wolfenstein teşekkürler

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account