Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Dalış şamandırası şart mıdır?

4 Mesajlar
3 Üyeler
3 Beğeniler
758 Görüntüleme
Kayra Aydın
Mesajlar: 36
Konuyu Başlatan
(@kaydn66)
Yeni Üye
Katılım : 4 sene önce

Spora bu yaz yeni başlayacağım. Ekipmanları şimdiden almaya başladım. Ancak dalış şamandırası alsam mı bilemedim. En ucuz bulabildiğim 100-150 bandında. Öğrenci olduğumdan benim için az para değil. Sizin bu konuda görüşlerinizi merak ediyorum. Saygılar.

Yanıt
3 Adet Yanıt Var
Barracuda
Mesajlar: 2723
Yönetici
(@can)
Katılım : 7 sene önce

Dalış şamandırası özellikle tekne trafiği olan meralarda olmazsa olmazdır. Deniz taşıtlarının güzergahta dalgıç olduğunu anlamasını sağlayan tek yöntemdir. Ancak deniz taşıtı kullanan insanların cahillikleri nedeniyle şamandıra olsa bile hoş olmayan olaylar yaşanabiliyor.

Eğer dalış şamandırası için bütçe yoksa sana tavsiyem deterjan bidonu olacaktır. Özellikle ufak balıkçı tekneleri bu bidonları ağ-barikat vs için denize işaret olarak kullanıyorlar. Deterjan bidonu görünce yaklaşmadan geçiyorlar. Normalde bizim kullanmamız gereken dalış bayraklı dalış şamandırasıdır ancak imkan yoksa deterjan bidonu da işe yaramaktadır 🙂

dalış şamandırası

Aşağıdaki forum konusundan dalış şamandıraları ile ilgili faydalı bilgilere ulaşabilirsin.

https://www.spearfishingturkey.com/forum/dalis-samandiralari/bot-tipi-dalis-samandirasi-detayli-inceleme-beuchat-pluma-decathlon/

Yanıt
Kayra Aydın
Mesajlar: 36
Konuyu Başlatan
(@kaydn66)
Yeni Üye
Katılım : 4 sene önce

Hocam yine hızır gibi yetiştiniz. Yanıtınız için teşekkürler. Bidon taktiği mantıklıymış. Deneyeceğim.

Yanıt
1 Yanıt
Barracuda
Yönetici
(@can)
Katılım : 7 sene önce

Mesajlar: 2723

@kaydn66

Forum yardımlaşma için var bende elimden geldiği kadarıyla çabalıyorum. Umarım faydalı oluyordur 🙂 Aklına ne takılırsa çekinmeden sorabilirsin.

 

Yanıt
Buğra Batuhan
Mesajlar: 529
(@bbatuhan)
Kıdemli Üye
Katılım : 5 sene önce

Bende bir öneride bulunayım çocukların denizde girdiği sosisler varya köpük hani onun yuvarlak olanı var güzel bir file ince ama içine kapa birde bayrak as süper olur.hem filenin içine malzemelerini koyarsin.

Hatta bu köpüğü iki tane alıp yan yana yada üst üste sabitler sen senide gayet güzel taşır.

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account