Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Dalış elbisesi yardım lütfen

7 Mesajlar
5 Üyeler
2 Beğeniler
960 Görüntüleme
Ayyildiz27
Mesajlar: 6
Konuyu Başlatan
(@ayyildiz27)
Yeni Üye
Katılım : 4 sene önce

Arkadaşlar herkese kazasız belasız dalışlar diliyorum.elbise konusunda kararsız kaldım 1500 lira kadar bütçem var. freesub ve apnea haricinde yumuşak Neopreni ve ısı yalıtımı iyi 5 mm bir elbise arıyorum yurtdışından almak mı mantıklı olur yoksa yurtiçinde önerebileceğiniz markalar var mı cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Yanıt
6 Adet Yanıt Var
Buğra Batuhan
Mesajlar: 529
(@bbatuhan)
Kıdemli Üye
Katılım : 5 sene önce

Kesinlikle imrozsub asla pişman olmayacaksınız.

İnannilmaz rahat esnek konforlu ve kaliteli.

Yanıt
batuhanaktass
Mesajlar: 10
(@batuhanaktass)
Yeni Üye
Katılım : 4 sene önce

Hydra marka elbiselere bakmanızı tavsiye ederim

Yanıt
Ayyildiz27
Mesajlar: 6
Konuyu Başlatan
(@ayyildiz27)
Yeni Üye
Katılım : 4 sene önce

Teşekkür ederim yorumlarınız için.

Elbiseyi Cressi scorfano 5 mm l beden olarak aldım. Elbise çok güzel fakat sıktı. Pandemiyi bahane ederek değişim de yapmıyorlar. Elbiseyi denizde denemedim sadece bir defa giyip çıkarttım. Elbisenin etiketleri daha üzerinde. Ihtiyacı olan varsa satabilirim. 70/78 kilo aralığına uyar diye tahmin ediyorum. Ben 82 kiloyum  beni sıktı. Halbuki beden tablosunda 75/85 kilo yazıyordu.

Yanıt
1 Yanıt
Barracuda
Yönetici
(@can)
Katılım : 7 sene önce

Mesajlar: 2723

@ayyildiz27 forum anadayfasındaki Zıpkıncı Pazarı isimli bölümde elbisenin fotığraflarıyla birlikte yeni bir konu açabilirsiniz.

Dalış tecrübeniz nedir bilmiyorum.Elbise sıktı derken giyip çıkaramayacak seviyede yada nefes aldırmayacak kadar çok yada hareket kailiyetinizi engelleyecek ölçüde fazla mı sıktı. Dalış elbiseleri zaten bir miktar sıkar. Belli bir süre kullanıldıktan sonra elbise vücut yapınıza göre de bir miktar şekillenecektir. Eğer elbise konusunda yeterli tecrubeniz yoksa bence satmak için acele etmeyin. Çünkü çok güzel bir seçim yapmışsınız.

Yanıt
Ayyildiz27
Mesajlar: 6
Konuyu Başlatan
(@ayyildiz27)
Yeni Üye
Katılım : 4 sene önce

Teşekkür ederim Can bey.

Yedi yıldan beri dalış yapıyorum. Şimdiye kadar yerli elbise kullandım faka 1 sezondan sonra hep sorun oldu elbiselerde. Bu Cressiyi çok araştırarak aldım.  Aqua stop diye contalı bir sistem yapmışlar. Pantolonun karın bölgesindeki parçayı bayağı dar yapmışlar. karın bolgesine baskı yapıyor. Başlık ta yüz kısma baskı  yapıyor. Bu durum bana rahat nefeslenemeyecegim hissi verdi. Onun haricinde sıkıntı olmadı  oturup kalktım kolların  hareketi falan hiçbir kasma yok. Çok elastik hareketlerde kısıtlama olmuyor. Ben biraz rahatlığı severim acaba ondan mı rahatsız oldum.

Tavsiyeniz için teşekkür ederim  bir defa da giyip denizde deneyeceğim. satıp sonradan pişman da olmak istemiyorum.

Yanıt
ONR6NKOC
Mesajlar: 1228
Forum Yönetimi
(@onr6nkoc)
Başımı o denizden çıkarayım desem! Balığım ya; nefesim kesilir....
Katılım : 4 sene önce

Aqua stop dedikleri sistem aslında conta. Bir kaç güne yeni aldığım  bir elbise tanıtımı paylaşacağım ondada contali sistem var. Su sızdırmazlığı için biraz dar yapilyor özellikle.. sağlıcakla Dalin...

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account