Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Ahşap Zıpkın Öneri

3 Mesajlar
2 Üyeler
0 Beğeniler
1,410 Görüntüleme
Gokhan39
Mesajlar: 4
Konuyu Başlatan
(@gokhan39)
Yeni Üye
Katılım : 4 sene önce

Merhaba ahşap zıpkın almaya karar verdim boyum 1.72 malum sıfır fiyatları 2000 tl den başlayarak artıyor ahşap zıpkın boyu kaç cm olanı almam boyuma göre hangisi ideal olur. İkinci el levent biber yapımı,marotech zıpkın var bu zıpkını kullanan tecrübeli arkadaşlar fikir ve öneriniz için şimdiden teşekkürler.

Yanıt
2 Adet Yanıt Var
Barracuda
Mesajlar: 2723
Yönetici
(@can)
Katılım : 7 sene önce

Zıpkınla balık avı tecrübe durumunuz nedir ? Ahşap zıpkınlar genellikle agaşon avı tekniğini kullanan, sert lastik kombinasyonlarını tercih eden kişiler tercih etmektedir. Uygun zıpkın boyu tavsiye edebilmek için kişinin tecrübe durumu, avlanacağı mera tipi ve av sitilini bilmek gerekir.

Aşağıda linkini paylaştığım yazıyı ben hazırladım. Bu yazıdaki bazı bilgiler tüfek boyu tercihinizde size yardımcı olacaktır.

https://www.spearfishingturkey.com/forum/su-alti-tufekleri-zipkinlar/zipkin-secimi-ve-zipkin-cesitleri-tek-yazida-kesin-cozum

Eğer tecrübe durumunuz, avlandığınız meradaki görüş (bulanık-temiz), av tekniğiniz ile ilgili bilgi verirseniz daha net cevap verebilirm.

Yanıt
Gokhan39
Mesajlar: 4
Konuyu Başlatan
(@gokhan39)
Yeni Üye
Katılım : 4 sene önce

merhaba can bey zıpkın tecrübem 1 yıldır kapalı zıpkın beuchat zıpkın kullandım 60 cm zıpkın boyu ilk başlangıcın önce bu şekilde başladım artık küçük geliyor tabi büyük almam gerek ve açık kafa zıpkın hiç kullanmadım sanırım başta zorluk çekeceğimi düşünüyorum. avlandığım meralar taşlık temizdir agaşon avı tekniğini öğrenmek ve geliştirmek istiyorum yukarıda verdiğiniz linki daha önce incelemiştim doğrusu teşekkür ederim.

Yanıt
Barracuda
Mesajlar: 2723
Yönetici
(@can)
Katılım : 7 sene önce

O zaman en az 100 cm boyunda bir tüfek öneririm. Kapalı kafadan açık kafaya geçmek sanıldığı kadar zorluk yaratmıyor. Kısa sürede alışırsınız. Ben atisub marka bir ahşap tüfek kullanıyorum. ikinci el olarak bir arkadaşımdan çok uygun fiyata almıştım. Benim kullandığım tüfeğin linkini paylaşıyorum

https://www.atisubshop.com/urun/deryabeyi-ahsap-zipkin

Ayrıca kullanma imkanım olmadı ancak resimlerini gördüğüm kadarıyla çok şık ahşap zıpkınlar üreten bir usta var ismi Ömer Elden

web sitesinden ürettiği zıpkınlara göz atabilirsin.

http://www.vocalsub.com/tr/urunler/ekstra/extra-model

Ayrıca rica etsem profil->hesabım adımlarını kullanarak max 2mb boyutunda bir profil fotosu yükleyebilir ve imza ayarlarını yapabilir misin ? Maksatım samimi bir forum ortamı yaratmak yanlış anlaşılmasın  

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account