Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Uygun fiyatlı dalış şamandırası

3 Mesajlar
3 Üyeler
4 Beğeniler
2,216 Görüntüleme
@mehmet yıldız
(@mehmet)
Mesajlar: 12
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 
Screenshot 2020 01 19 22 13 17 763 com.dropbox.android
IMG 20200119 123556

Uygun fiyatli bu şamandirayi bilen kullanan arkadaslarimiz vardir ben kullanmayan bilmeyen arkadaslara oneride bulunmak icin konuyu actim uzak meralara gidis geliste ustune cikip yuzebiliyorsunuz derinde ustune oturup dinlenebiliyorsunuz yedek zipkinlarinizi ve uzun kakicinizi samandraya krom tutacaklar sayesinde asabiliyor ve kendi yapacaginiz aparatla bayraginizi samandrayi delmeden adapte edebilirsiniz yalniz bayrak aparati ya esnek olmali yada sokulebilen birsey olmaliki hem yer kaplamasin hem ustune cikabilesiniz.herkese bol trofeli avlar dilerim.bu samandranin tek sıkıntısı yer kaplaması motorla ava gidiyorsaniz sorun yok aracla ise cok guzel bir aparat.umarim gorsel ornekleri yukleyebilmisimdir.

 
Gönderildi : 20/01/2020 10:42
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
 

Çok güzel bir paylaşım olmuş ustam. Fotoğraflar vs her şey çok güzel emeğine sağlık. Bu arada bu konuyu Dalış Şamandıraları bölümüne taşıdım. İyi Forumlar.

 
Gönderildi : 20/01/2020 11:13
Rıdvan (scotchsoda)
(@ridvan)
Mesajlar: 1116
Sığ su avcisi Forum Yönetimi
 

Güzel olmuş tebrikler her türlü kullandığımız malzemeleri paylaşmak bilgilendirme bizleride aydınlatıyor başka arkadaşlarda ne kullanıyor acaba ?Yada yeni başlayanlara şamandıra ne işe yarar kakıç vs bu yönden ben paylaşımları seviyorum içine kapanık bir avcı olmaz avcı dediğin paylaşır bilgisini tecrübesini ki gelecek nesile bilgisini aktarsın ve bu güzel hobiyi aşılasın ...

 
Gönderildi : 20/01/2020 12:26
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account