Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Dalışı Otomatik Algılayan Dalış Saati Önerisi

7 Mesajlar
6 Üyeler
5 Beğeniler
1,373 Görüntüleme
(@fatoldsun)
Mesajlar: 2
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

merhabalar, acaba dalışı otomatik algılayan yani herhangi bir tuşa basma gereği olmayan fiyat olarak en uygun saat önerisi verebilecek olan varmıdır ? şimdiden teşekkürler

 
Gönderildi : 06/09/2021 11:34
Barracuda and kaanc reacted
(@catres)
Mesajlar: 20
Yeni Üye
 

@fatoldsun SUUNTO dalışa başladıgınız anda otomatık algılıyor diye biliyorum. şu anda da fiyatları nedir bilemiyorum acıkcası.

 
Gönderildi : 06/09/2021 17:28
tuncay
(@tuncay)
Mesajlar: 26
Yeni Üye
 

Merhaba arkadaşlar.

Geniş ve detaylı bir konu bu sorduğunuz. Piyasada bunu yapan pek çok marka-model dalış bilgisayarı var. Suunto bu saatlerin arasında en üst seviyelerden biridir. (Dalış saati = Dalış bilgisayarı)

Suunto'nun D4 f ve D4 i saatleri giriş seviyesi saatlerdir. Artık paranıza göre diğer modelllerine de bakabilirsiniz. Ben D5 kullanıyorum, inanılmaz iyi bir saat. Ama ben aldığımda hem döviz bu kadar yüksek değildi, hem de uygun bir kampanya yakalayıp, ucuza almıştım. Şimdi benim aldığım fiyatın 2 katı olmuş.

Uygun fiyatlı olmasını önemsiyorsanız, Mares saatlerine de bir göz atabilirsiniz. Ayrıca dalış saatini ScubaStore'dan almak da bir seçenek. Hatta "Barracuda"nın ScubaStore'dan, Salvimar One Plus'ı, nasıl getirtebileceğinize dair iyi bir anlatımı da var forumda.

Bu arada Salvimar One Plus ve Seac gibi dalış bilgisayarları da bu konuda tam bir fiyat-performans ürünleridir.

İyi dalışlar.

 
Gönderildi : 06/09/2021 17:51
ONR6NKOC
(@onr6nkoc)
Mesajlar: 1198
Başımı o denizden çıkarayım desem! Balığım ya; nefesim kesilir.... Forum Yönetimi
 

Oceanics/ aeris F10 v3 tavsiye ederim piyasadaki bir çok saat otomatik dalışı algılıyor. Benim bildiğim dalış saati olarak üretilip dalışı algilamayan yok. Sağlıcakla Dalin.

 
Gönderildi : 09/09/2021 23:24
kaanc reacted
sohayli
(@sohayli)
Mesajlar: 96
Yeni Üye
 
Gönderen: @onr6nkoc

Oceanics/ aeris F10 v3 tavsiye ederim piyasadaki bir çok saat otomatik dalışı algılıyor. Benim bildiğim dalış saati olarak üretilip dalışı algilamayan yok. Sağlıcakla Dalin.

Seacsub saatim vardı dalışı algılıyordu ama dalış moduna otomatik geçmiyordu.

 
Gönderildi : 10/09/2021 08:49
ONR6NKOC reacted
Rıdvan (scotchsoda)
(@ridvan)
Mesajlar: 1116
Sığ su avcisi Forum Yönetimi
 

@tuncay D4 i yi giriş seviyesi demişsiniz ama bence çoğuna 5 basar küçümsemeyin ben koşulsuz d4 i derdim ortalama fiyatına göre d4i novo kullandım sattıgımda bin tlye vermiştim evladıma saklasam yeriydi 😀

 
Gönderildi : 13/09/2021 13:58
kaanc reacted
tuncay
(@tuncay)
Mesajlar: 26
Yeni Üye
 

@ridvan

:)) haklısın dostum. yanlış bir tabir kullanmışım. aslında demeye çalıştığım şey : D4i ve D4f'in (özellikle D4f'in) Suunto markasının giriş seviyesi. Yoksa kesinlikle sana katılıyorum ki, D4i piyasadaki pek çok saate göre en stabil ve verimli olanıdır.

Bence Suunto dalış bilgisayarı olarak zaten çok iyi bir marka.  Fiyat olarak da bildiğim kadarıyla Garmin modelleri dışında Suunto'nun üstüne çıkabilen de pek yok gibi.

 
Gönderildi : 19/09/2021 00:46
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account