Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Dalış saatimi satıyorum

2 Mesajlar
2 Üyeler
8 Beğeniler
590 Görüntüleme
(@sinan_k-k)
Mesajlar: 1
Yeni Üye
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
 

@sinan_k-k merhaba. geçen sene nisan ayında foruma üye olmuşunuz ve bu zamana kadarki tek gönderiniz bir "linkten" ibaret. Hani sosyal medya falan bizleri biraz paslandırdı biliyorum yazmaya çizmeye artık eskisi kadar meraklı değiliz. Facebook zıpkıncı gruplarında da bol bol görüyoruz paylaşımlar fotolardan ibaret. Paylaşımların altına yapılan yorumlar da çoğunlukla emoji 🙂 ya da bir iki kelime. Neyse konuyu fazla uzatmak istemiyorum.

Keşke biraz zaman harcayıp saatinizin bir iki fotosunu konuya ekleyerek forum üyelerine yönelik bir konu açmış olsaydınız. Böylelikle ilanınızı sosyal medya hesaplarımızdan da paylaşabilirdik. Forum kültürü sosyal medyadan biraz farklı işliyor. Normalde bu tip sadece bağlantı içeren gönderileri yayınlamıyoruz ancak uzunca bir cevap yazmış oldum hemde sizin de işiniz görülmüş olsun. iyi forumlar.

 
Gönderildi : 04/11/2021 01:11
Emirhan yildirim, TheHustla, kaanc and 5 people reacted
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account