Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Dalış Maskesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli (Videolu Anlatım)

2 Mesajlar
2 Üyeler
4 Beğeniler
2,906 Görüntüleme
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
Konuyu Başlatan
 

Zıpkınla balık avına yeni başlayan kişiler için Cem Özbakır tarafından hazırlanan bu videoda dalış maskesi seçimi ve kullanımı ile ilgili faydalı bilgiler bulabilirsiniz.

 
Gönderildi : 27/11/2019 20:35
Atmaca210, Metehan, Tarkan TOKER and 1 people reacted
(@tekmen5461)
Mesajlar: 1
Yeni Üye
 

Merhaba ikinci el dalış maskesi aldım apnea apex sahibi havuzda birkaç defa kullanıp satıyordu öğrenci olduğum için uygun fiyatından dolayı aldım fakat gözlüğün sağ camında dikdörtgen şeklinde pürüzsüz su tutmayan bir çerçeve gibi yüzey var ancak sol camında yok suyun altında sol gözümle bir şey göremiyorum bunun nedeni nedir acaba maskeyi yakmak ve diş macunu ile bekletmek çözüm olur mu?

Saygılarımla...

 
Gönderildi : 09/07/2022 15:27
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account