Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Bıyıktan su almayan maske önerisi

8 Mesajlar
3 Üyeler
8 Beğeniler
1,908 Görüntüleme
 Spin
(@spin)
Mesajlar: 72
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

Arkadaşlar Merhaba, son dalışımda kıyıya çıkarken palet, zıpkın, kemer ve dalış maskesi/snorkeli elime alıp kıyıya çıkma hazırlığı yaptım, kıyıya çıktıktan sonra bir baktım elimde maske ve snorkel yok, dönüp bakınmama rağmen maalesef hiçbir şey yok...😞 3 yıldır severek kullandığın micromask maskem ile takılı halde cressi şnorkelimi adana/karataş sahillerinde denize emanet ettim. Şimdi herşey ateş pahası ama bu malzemeleri bir defa alıp uzun zaman kullanıyoruz. Bıyıklardan su almayan C4 maske ve snorkel almayı düşünüyorum, bu markalardan bu ürünleri kullanan ve bıyık kesiminden de su almayan model önerebilecek olursa sevinirim. Ayrıca yurtdışı sitesi olan dıveinn sitesinden ilk defa alışverişi nasıl yapabilirim, açıklayıcı bilgi olursa çok yardımınız olur, slmlr

 
Gönderildi : 31/05/2021 11:25
Wolfenstein
(@wolfenstein)
Mesajlar: 293
Üye
 

Bildiğiniz pala bıyık olduğumu söyleyebilirim 🙂 Omer alien benim problemimi çözdü, isterseniz deneyebilirsiniz siz de.. Decathlonda kampanyalı gayet uygun fiyata satılıyordu en son hatırladığım..

 
Gönderildi : 31/05/2021 13:37
Spin reacted
Wolfenstein
(@wolfenstein)
Mesajlar: 293
Üye
 

https://www.decathlon.com.tr/alien-maske-id_5941561.html

 
Gönderildi : 31/05/2021 13:51
Spin reacted
gkhnkck1990
(@gkhnkck1990)
Mesajlar: 329
Üye Palazı
 

@spin hocam bence acelen yok ise önce sosyal medya Zıpkınca gruplarında maskeni kaybettiğini yaz , belki merhametli bi insanıneline geçer ve size ulaşır.

aceleniz varsa şayet ben olsam yedek bulundurmak amaçlı işimi görebilecek uygun fiyatlı bir maske alıp bir müddet kayıp maskemden haber beklerim. sonra haber gelmezse yeni güzel , fiyat - performans bir gözlük alırım.

nedeni ise yedek gözlük her zaman lazım olabilir. ya Caner Fuat Kurt usta ya da Jak Boeno Ustanın kitabında idi sanırımbahsetmişti , yedek maske bulundurmamız gerektiğini. mesela indin dibe veya satıhta yüzüyorsun, Allah korusun gözlüğün lastiği koptu ve battı. dipte bulanık , bu gibi durumlarda aracımızda yedek gözlük olsa belki de kaybolmadan bulabiliriz. bana mantıklı gelmişti.

ben yarışmacı yüzücülerin kullandığı gözlüğü mesela yedek olarak taşıyacağım ne olur ne olmaz.

rast gele ustam

 
Gönderildi : 01/06/2021 07:43
2000watt and Spin reacted
Wolfenstein
(@wolfenstein)
Mesajlar: 293
Üye
 

@gkhnkck1990 Kardeşim bununla satıhtan yüzebilirsin fakat dalış yapamazsın. Maskeyi eşitlemek kavramından genellikle bahsedilmez, duymamış olabilirsin. Tıpkı dalış esnasında kulaklarımızı eşitlediğimiz gibi maskeyi de belirli derinliklerde burundan hava vererek eşitlemek gerekir. Yoksa iç basınç dış basınç dengesi bozulduğundan maske yüzüne basmaya başlar. Derin dalışlarda daha çok fark edilir bu durum, ve bu işlemi görseldeki maske ile yapman mümkün değil maalesef.

 
Gönderildi : 01/06/2021 07:51
gkhnkck1990 reacted
gkhnkck1990
(@gkhnkck1990)
Mesajlar: 329
Üye Palazı
 

@wolfenstein Rıfat abim verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. ben o maskeyi yedek yanımda dursun ola ki kullandığım normal maskem suya düştüğünde bulanık ve gözümü açamayacağım zaman kullanırım diye düşündüm. buna da uygun değil ise farklı bir maske yedekleyeyim. yani amacım yarışmacı gözlüğü ile dalmak değil abicim , sadece o an kaybolan gözlüğümü bulup çıkarabilmek

teşekkür ederim Abi sağ olasın

 
Gönderildi : 01/06/2021 08:12
Wolfenstein reacted
 Spin
(@spin)
Mesajlar: 72
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

@wolfenstein sağolasın hocam, bakıyorum ama çok şikayet yorumları da yapılmış, yalnız marka ismi ve fiyatı çok iyi

 
Gönderildi : 01/06/2021 11:33
Wolfenstein reacted
 Spin
(@spin)
Mesajlar: 72
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

@gkhnkck1990 sağolasın başkaca bir sosyal gruba üye değilim, gözlüğün bulunmasını çok isterim bulunursa keyiften uçarım, ama gidenin geleceğine inancım da az. C4 ile ilgili yorumları olan varsa sevinirim gerçekten

 
Gönderildi : 01/06/2021 11:36
gkhnkck1990 reacted
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account