Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Labrax 4mm Dalış Kemeri İncelemesi

5 Mesajlar
3 Üyeler
6 Beğeniler
2,333 Görüntüleme
(@metinolgn)
Mesajlar: 23
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 
IMG 5312
IMG 5535

Herkese merhabalar... @ack72 (cenk keskin) abinin zıpkınavıtürkiye forum yarışmasında kazandığı ve bana hediye ettiği dalış kemeri hakkıda elimden geldiğince düşüncelerimi söylemek istiyorum.

Kemerin teknik özelliklerinden bahsedelim...

  • %100 Latex Kauçuk malzeme kalitesi ile uzun ömürlü bir yapıya sahiptir.
  • Üretilen marsilya tokalı kemerler zıpkınla balık avında ve serbest dalış sporu için 60 Shore sertlikte üretilerek kullanıcının nefes alış ve veriş kabiliyetini yüksek düzeyde tutacak şekilde tasarlanmıştır.
  • Kemerin toka stili acil durumda kemerin fazlalık olan kısmını ön tarafa hafif çekerek kurtulması sayesinde kemerin kurşunlar ile birlikte vücuttan ayrılması için özel tasarım ile fark yaratan gerginliğini tek tek kontrol edilerek montaj işlemi yapılmaktadır.
  • Kemerin tokası tüm modellerimizde sabit olup 8mm krom paslanmaz malzemeden imal edilmiştir.
  • Kolon boyu 150 cm olup, 24 ay garantilidir.
  • 4mm kalığınlında bir kemerdir.

Öncelikle şunu söylemem gerekir ki kemer yeterince esnek ve dayanıklı.Kolay kolay yıpranıp kopacak sıyrılmalar olacak kenarı köşesi dilinecek gibi durmuyor. Çok sert odun gibi bir malzeme değil yumuşak bir yapısı var nefes alış verişinize engel teşkil etmiyor. Kemer tokası normal pantolun kemeri gibi zor çıkartılan geçirip oturtmalı değil.Allah korusun kötü bir durumda kolayca çıkartıp bırakabilirsiniz.Tokanın paslanmaz olması ve kemerin 2 yıl garantili olması da diğer güzel yanları.

Beğenmediğim tek bir özelliği var aslında.Üzerindenki labrax yazısı kabartmalı ve kemerin kalınlığı 4mm olmasına rağmen kabarmalı bölümler 5mm civarı oluyor. Bunun benim yaşadığım gibi şöyle bir kötü yönü olabiliyor. Ağırlığı takarken kemerin ilk kısmından kolay geçsede kabartmalı bölümden ağırlık geçmedi.Kemeri şampuanladım ancak sonuç değişmedi.Öyle olunca kemerin iki uyundan çekerek kalınlığı inceltip ağırlığı geçirme fikri aklımıza geldi.Belkide benim ağırlıkların giriş yerleri biraz dardı bu yüzden de olabilir ama kabartma kemerin kalınlığını artırmasa daha iyi olabilirdi.

Sonuç olarak performansı son derece güzel bir kemer.Ben çok memnunum. Burdan kemeri bana hediye ettiği için @ack72 cenk abiye, @can abiye ve sizlere çok teşekkür ederim.

 
Gönderildi : 05/09/2020 10:34
Ege Meriç, Mehmet Reyhanoğlu, ONR6NKOC and 1 people reacted
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
 

@metinolgn Forumda yeni konu açarak dalış kemerini bizlere tanıttığın için teşekkürler. Bu arada aynı dalış kemerinin 5mm olanını kullanmaktayım ve çok memnunum. Tekrardan hayırlı olsun Kazasız bol avlı dalışlarda kullanman dileğiyle.

 
Gönderildi : 05/09/2020 10:48
(@metinolgn)
Mesajlar: 23
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

@can abi ben teşekkür ederim. Herkese sağlıklı bol avlı dalışlar.

 
Gönderildi : 05/09/2020 10:59
Barracuda reacted
(@ack72)
Mesajlar: 14
Yeni Üye
 

@metinolgn Metin kardeşim bir kere daha kemerin en doğru kişiye gittiğini gördüm. Sen bu işi gönüleden seviyorsun. Eminim çok kısa zamanda bizler senden bir sürü şey öğreneceğiz. Çok selamlar

 
Gönderildi : 05/09/2020 22:34
Barracuda reacted
(@metinolgn)
Mesajlar: 23
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

@ack72 çok teşekkür ederim cenk abi senden böyle şeyler duymak beni çok gururlandırıyor, desteğin olmasa asla yapamazdım. saygılar, sevgiler

 
Gönderildi : 05/09/2020 22:56
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account