Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Dalış Eldiveni Tavsiyesi-Ucuz Dalış Eldiveni

10 Mesajlar
8 Üyeler
20 Beğeniler
5,826 Görüntüleme
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
Konuyu Başlatan
 

EN UCUZ DALIŞ ELDİVENİ STARLINE E-93 

dalış eldiveni tavsiye

Herkese merhaba. Zıpkınla balık avı eğlenceli olduğu kadar bir hayli masraflı bir spor. Bazı malzemeler kullanıldıkça yıpranıyor ve kısa bir süre sonra değiştirilmeleri gerekiyor. Bu malzemelerin başında ise dalış eldivenleri gelmektedir. En ucuz dalış eldiveni 70-80 tl civarına satılmaktadır Bu sebeple kısa sürede yıpranan ve değişmesi gereken dalış eldivenleri başlı başına bir sorun olmaktadır.

Eldiven masrafından kurtulmak için piyasadaki en ucuz dalış eldiveni için araştırmalara başladım ancak dalış eldiveni olarak satılan uygun fiyatlı bir ürüne rastlayamadım. Bende iş eldiveni olarak satılan ve piyasada bulunan bir çok eldiveni deneyerek en kullanışlı olanını buldum ve sizlerle paylaşmak istedim.

Starline E-93 aslında bir iş eldiveni. Fakat dalış eldiveni olarak çok iyi bir iş çıkardığını rahatlıkla söyleyebilirim. Bu eldivenler kuru veya ıslak ortamlarda nesneleri tutmak için güçlü kavrama özelliklerine sahiptir. Sahip olduğu polyester astarı sayesinde daha konforludur.
dalış eldiveni
Köpük nitril kaplaması sayesinde de sıvı geçirmezliği ve üstün özellikler sunmaktadır. Aşınma direnci yüksektir.Hassasiyet gerektiren küçük el aletleri ile yapılan bir çok uygulamada kullanımı çok rahattır.

Fiyatı 5-7 tl arasında değişiyor. İnşaat malzemeleri satan yerler yada internette kolaylıkla bulabilirsiniz. S-M-L-XL bedenleri var. Lastikleri gererken kesinlikle kayma yapmaz. Elinize uygun olanı alırsanız hassasiyet isteyen durumlarda (düğüm açma-bağlama vs) sıkıntı yaratmaz. Elden kendiliğinden çıkmaz. Ancak istenildiğinde kolayca çıkarılabilir. Kış sezonunda soğuk sularda eliniz üşüyebilir. Sular ısınmaya başladığında ve yaz sezonu boyunca rahatlıkla kullanabilirsiniz.

ZIPKIN AVI TÜRKİYE YOUTUBE KANALIMIZ

Youtube Kanalımıza abone olarak yeni yayınladığımız videolardan anında haberdar olabilirsiniz. Zıpkınla balık avına yeni başlayan arkadaşlar için birbirinden faydalı içerikler yayınlamaya gayret ediyoruz.Kanalımıza abone olmak için linki tıklayabilirsiniz. Zıpkın Avı Türkiye Youtube Kanalı 

Bu yazıyı faydalı bulduysanız lütfen okuyup geçmeyin. Türkiye'nin en modern zıpkıncı forumuna kayıt olup aramıza katılın. Zıpkın Avı Türkiye Foruma tüm zıpkıncı dostları bekliyorum.

Forumdaki İlginizi Çekebilecek Konu Başlıkları

 
Gönderildi : 03/02/2020 10:12
gkhnkck1990, @mehmet yıldız, drsivri and 4 people reacted
(@ack72)
Mesajlar: 14
Yeni Üye
 

Arkadaşlar selam, parçalanan eski eldivenimin parmaklarının uçlarını kestim, içine iş eldiveni giyiyorum, kışın olmasa bile sonbahar - ilkbaharda işe yarıyor.

 
Gönderildi : 25/05/2020 01:17
Barracuda and kaancalam reacted
(@ganos)
Mesajlar: 136
Üye Palazı
 

Yazın çok güzel gidiyor bu eldivenler ben de tavsiye ederim.

Aralarında fark var mı bilmiyorum ama her yerde bulunmasa da eldivenin orijinali maxiflex markalı olanlar. Uzun süreli kullanımda tek sıkıntısı baş parmak ile işaret parmağının birleşim yeri açılıyor ama sıcak suda kullanıldığı için sıkıntı olmuyor. Ayrıca üzerine mastik sürmeyin rahatlığı gider.(tavsiye edenler oluyordu)

 
Gönderildi : 25/05/2020 21:03
Barracuda reacted
Hüseyin İmral
(@huseyin-imral)
Mesajlar: 28
Yeni Üye
 

@ack72 ilkbahar ve yazın giyebilirsin ama eldiveni eli koruması için kullanılır palamutun elinde kaymasıyla parmağa ciddi zarar verebilirisin

 
Gönderildi : 26/05/2020 03:12
Barracuda reacted
(@ack72)
Mesajlar: 14
Yeni Üye
 

@huseyin-imral Dalmaya 8 yaşında başladım. 47 yaşındayım. Metal palmut kaymasını 5.5mm eldivenle yaşadım. İnan eldiven pek bir fayda sağlamıyor, yaralanıyorsun. İş eldivenlerinin bir tarafı kaymaz şekilde tasarlanıyor. Ancak prensip olarak bütçesi olan tüm arkadaşlara dalış içi tasarlanmış eldiven kullanmalarını tavsiye ediyorum.

 
Gönderildi : 26/05/2020 12:55
muhsin5791
(@muhsin5791)
Mesajlar: 160
Üye Palazı
 

İşmont dan kaucuk kaplamalı olanları alıyorum yaz ayları için 2 sezon çıkarıyor çok rahat. Kış için de dechatlondan 3mm tribond mu ne var en ucuz o , izolasyonu iyi üsütmüyor.

 
Gönderildi : 26/05/2020 14:19
Barracuda reacted
@mehmet yıldız
(@mehmet)
Mesajlar: 12
Yeni Üye
 

Yaz kış bu eldivenlerden kullaniyorum cok memnunum agason sirasinda parmak uclari yirtilan dalis eldivenleri sorun yasatiyordu kayayi tuttugum zaman parmak uclarima igne benzeri birseyler batiyor 1 hafta parmak agrisi oluyordu.simdi bu eldivenler sayesinde yirtilinca yenisini aliyorum ozellikle cam eldivenleri var onlar harika

 
Gönderildi : 26/05/2020 15:46
Barracuda reacted
Ali S.
(@zipkinci-ali)
Mesajlar: 78
Yeni Üye
 
Ekran Görüntüsü (279)
Ekran Görüntüsü (280)
Ekran Görüntüsü (282)

cok ucuz degıl ama artık is eldiveni kullanmaktan sıkıldım malum kıs da geldı sayılır yeni bir dalıs eldiveni almak istiyorum bu 3 model arasında kaldım ama cressi high strec su an favorim

bu markalar ve modeller harıc onerebılecegınız bu fıyat aralıgında kullandıgınız ya da tavsiye edebileceginiz eldiven varsa yorumlara yazarsanız sevınırım

 
Gönderildi : 03/10/2021 01:07
(@suaslani)
Mesajlar: 10
Yeni Üye
 

@zipkinci-ali kullandığım eldivenler  içinde  en iyisi cressi hight streç eldiven idi   kayma yapmaz sağlam kullanımı güzel dikişleri dağılmadı yalnız parmak uçları gitti geri tarafı hala sağlam malesef deniz kabukları ve kayalar çabuk mahvediyor bütçe uygunsa deneyin derim sağlıcakla dalın

 
Gönderildi : 03/10/2021 20:43
Barracuda reacted
Ali S.
(@zipkinci-ali)
Mesajlar: 78
Yeni Üye
 

@suaslani tavsıyenız ıcın tesekkurler bende high strec i dusunuyorum

 
Gönderildi : 03/10/2021 20:46
suaslani and Barracuda reacted
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account