Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için  spearfishingturkey@gmail.com e-posta adresi üzerinden bize ulaşabilirsiniz.

Serbest dalış için elbise hakkında

3 Mesajlar
2 Üyeler
0 Reaksiyonlar
91 Görüntüleme
(@canberk-dinleyen)
Mesajlar: 7
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

Öncelikle herkese merhaba, ben hobi olarak serbest dalış yapıyorum zıpkın kullanmıyorum. Geçen sene 20 metrelere ulaştıktan sonra serbest dalışa uygun bir elbise almaya karar verdim. İçi jarse veya likra dışıda smooth olsun istiyorum ama doğru bir tercih mi emin değilim bahar ve yaz aylarında kullanıcam 3mm rahat bir elbise istiyorum. Dışı smooth olursa daha fazla ağırlık kullanmam gerekir mi?Önerilerinize açığım, şimdiden teşekkür ederim.

 
Gönderildi : 05/05/2025 17:28
ONR6NKOC
(@onr6nkoc)
Mesajlar: 1556
Yönetici
 

Merhaba. Smooth elbiselerde  markaya göre 1-2 kg fazla ağırlık eklemek gerekebilir.

İçi jarse likra yerine.

Daha konforlu olan smooth elbiseleri tercih edin. Jarse yada likra Elbiselere oranla daha esnek daha yumuşak ve daha iyi ısı yalıtımi sağlar.

 
Gönderildi : 05/05/2025 21:29
(@canberk-dinleyen)
Mesajlar: 7
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

@onr6nkoc tavsiyeniz için teşekkür ederim

 
Gönderildi : 06/05/2025 12:19
Paylaş :

©2025 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account