Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

PATHOS 7 mm. SMOOTH TEAM WETSUIT

3 Mesajlar
2 Üyeler
3 Beğeniler
1,721 Görüntüleme
Haktan N.
(@dreamdiver)
Mesajlar: 792
Trofe Üye
Konuyu Başlatan
 

Havalar soğuyup kışlık elbise ihtiyacı olunca İmrozsub'ı aramak farz oldu. Daha önce 3mm Smooth ve 5mm Jarse Pathos elbiselerden çok memnun olduğum için yine Pathos dedim, Hakan yine İmrozsub 7mm vereyim hocam dedi. Bu diyalog artık aramızda klasikleşen ve sonu hep aynı biten bir rutine döndü 😆 Bu model Pathos Spearfishing takımının resmi elbisesi olduğu için performans odaklı aerodynamic yapıda gizli göğüs pedi çok iyi.

PST6
PST5
PST4
PST3
PST2
PST1

Elbise bildiğim Pathos kalitesi, süper esnek ve anatomik Heiwa SK neoprenden çift yapıştırma ile imal. Çok konforlu ve ısı izolasyonu mükemmel. Fiyatı 3.398 TL ile ithal bir elbise için makul sayılır.

 
Gönderildi : 19/12/2020 17:29
Rıdvan (scotchsoda)
(@ridvan)
Mesajlar: 1116
Sığ su avcisi Forum Yönetimi
 

@dreamdiver Gule gule eskit abicim yanli kafama takildi gizli dayama belki iyi ama boylede elbiseye zarar vermezmi yada ezilme zedelemen ? sonucta direk smootha gelecek baski ?

 
Gönderildi : 19/12/2020 17:35
Haktan N. reacted
Haktan N.
(@dreamdiver)
Mesajlar: 792
Trofe Üye
Konuyu Başlatan
 

@ridvan Teşekkürler, aynen aynı soruyu bu modelin 3mm versiyonunu alırken de düşünmüştüm ama zaten ben zıpkınları göğüs yerine bel kısmımda leğen kemiğime bastırarak kuruyorum, ve sıkıntı olmuyor.

 
Gönderildi : 19/12/2020 18:33
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account