Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Hydra Deeppassion Dalış Elbisesi İncelemesi

55 Mesajlar
14 Üyeler
71 Beğeniler
7,806 Görüntüleme
Emir.ismail
(@emir-ismail-67)
Mesajlar: 50
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

Arkadaşlar kokudan kastımız ne onu bilmek gerek yukarıda yazılan ve cem beyinde dile getirdiği gibi taze elbise buram buram kokar doğru diyor yapıştırıcı kokusudur o. Evet uzunca rafta bekleyen üründe kokmaz ama benim kokudan kastım o değildi taze elbisenin kokusu hemen gitmez onuda bilin çok dalış sonra gider. Benim dediğim ileri vadede neoprenin yıkanmazsa bundan kaynaklı ağır koku idi sonuçta kişi sorunu birazda ama ben diğer aynı şekilde kullandıgım markalar ile kıyasladım. 3ünüde 5inide 7sinide kullandım hydranın kalıbı ve fiyat performansı hoşuma giden bi marka imrozda kullandım 5,7 aktif olarak 7yi kullanıyorum şuan oda güzel marka o kadar fiyat farkına değer değmez soru işareti? Elbise konusuda yerli marka tercihi yapma imkanımızın olması güzel. Hydrada gönül rahatlığıyla alınabilecek bir elbise bence

 
Gönderildi : 08/01/2021 23:35
Barracuda reacted
mccebi
(@mccebi)
Mesajlar: 22
Yeni Üye
 

@emir-ismail-67 Koku konusunda benim elbiseden beklentim: neoprenin kendine has kokusunun üzerime sinmemesi gerekiyor.Ben 1-2 gün neopren kokusuyla dolaşıyorum. Bence bu olmamalı.

Yapıştırıcı kokusu veya ilk 1-2 gün havalandırma, sabunlu su ile yıkamayla geçecek olan koku benim için önemli değil. Hijyene bağlı oluşan koku da önemli değil. Sonuçta elbiseyi temiz tuttuğum müddetçe problem yaşamam. Elbisenin buram buram neopren kokup da kapalı bir ortamı kokutması da benim için önemli değil çünkü elbiseyi  kapalı bir ortamda muhafaza etmiyorum. Sadece, dalışımı yapıp duşumu aldığım zaman vücudumda neopren kokusu kalmamasını istiyorum.

Ayrıca hydra elbise sipariş etim onu da merakla bekliyorum. Koku durumunu free-sub elbisemle kıyaslama şansı bulacağım. Onu da paylaşırım.

 
Gönderildi : 09/01/2021 00:20
maya
 maya
(@maya)
Mesajlar: 10
Yeni Üye
 

Merhabalar, yanda konuyu görünce bende bir hydra kullanıcısı olarak bir göz attım yazılanlara. Markayı denemek amaçlı aldığım elbiseyi (Hydra 5 mm Deppassion Gray) yaklaşık 1 senedir yaz/kış aktif kullanıyorum firma sahibinin dediği gibi bana da taze gelmişti ve doğal olarak elbisede yoğun koku vardı. Hatta boş odaya koyduğumu hatırlıyorum oda resmen neopren kokmuştu. Yalnız endişe edilecek birşey yok havalandırma ve yıkama işlemlerinden sonra üstüne  1-2 dalış yapınca koku geçicektir. Bende böyle oldu. Kurutma sorununu çözmek için odaya büyük bir barfix barı taktım. Dalış sonrası elbiseyi güzelce yıkayıp oraya asıyorum ve en az 2-3 tamamen kuruyana kadar orada bırakıyorum.

 
Gönderildi : 09/01/2021 11:59
Barracuda and kaanc reacted
gkhnkck1990
(@gkhnkck1990)
Mesajlar: 329
Üye Palazı
 

konunun üzerinden baya geçmiş ama burdaki yorum yazan ustalarım 7 mm elbise almayı düşünüyorum sizce Hdyra mı , Freesub ymamoto mu ?

aradığım şeyler ise , esneklik , dayanıklılık , ısı yalıtımı ve fazla ağırlığa gerek duymamak. bu arada contalı hydrayı çabuk deforme oluyor diye duymuştum doğru mudur , kullanıcı ustalarım özellikle yorum yaparsa sevinirim.

teşekkürler şimdiden..

 
Gönderildi : 27/09/2021 10:05
yigit.demir.07
(@yigit-07)
Mesajlar: 13
Yeni Üye
 

5 mm olanı alalı yaklaşık 2 ay oldu. Bu süre zarfında 5-6 dalış yaptım. Önceki dalışlarımda da olan ancak son dalışımda, belki suda fazla kaldığım için (yaklaşık 6 saat), daha bariz olan yanaklarda yara oluşumu sorunumdan söz etmek istiyorum. giysiden midir benim kafamı fazla hareket ettirmem veya çene altı ve yanaktan su tahliyesi ( 😏 ) için uğraşmamdan mı kaynaklandı bu durum bilemiyorum. Siz değerli hobidaşlarımın konu ile ilgili tecrübelerinden faydalanmak istiyorum. Bu durumun bir çözümü var mıdır acaba sanırım dikiş yerleri sakallarıma sürtündüğü yerler yara oluyor. Dalıştan önce yara olması muhtemel yerlere vazelin vb sürsem işe yarar mı acaba?

 
Gönderildi : 23/11/2021 14:51
Sayfa 2 / 2
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account