Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Apnea Ghost

5 Mesajlar
3 Üyeler
6 Beğeniler
1,977 Görüntüleme
Mustafa Kurt
(@mustafa-kurt)
Mesajlar: 8
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

2020 de yaz tatilinde kullanmak için apnea ghost aldım. 5 mm elbise. Büyük bir beklentim yoktu. Bir yaz sezonunu çıkarsa yeter dedim. Neopreni çok yumuşak. Kamuflajdaki kırmızı desenleri sevmedim. Elbise 10 dalış görmeden bacak arasından yırtıldı. Ayrıca 10 -12 yerinde küçük yırtılmalar oldu. 2008 den beri dalarım. Daha önce apnea legent, freesub, jak boeno ve imrozsub kullandım. Kullandığım en kötü elbise apnea ghost oldu. Allahtan Akdenizde yazın daldım da yırtıklardan giren sudan dolayı üşümedim.

 
Gönderildi : 21/08/2020 23:12
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
 

@mustafa-kurt  Elbise fotoğrafı varsa bir iki tane eklerseniz güzel olur. Sizin gibi tecrübeli bir zıpkıncıda bile bu kadar deforme olduysa elbisede gerçekten bir sorun var demektir. Elbiseyi sıfır mı yoksa ikinci el mi aldığınızı belirtmemişsiniz. Eğer sıfır aldıysanız keşke garanti yolunu kullansaydınız.

Eğer ikinci el aldıysanız sizden önceki sahip ya da sahipleri elbiseyi uygun şekilde muhafaza etmemiş olabilirler. Elbise ile ilgili kullanıcı yorumlarınızı bizimle paylaştığınız için teşekkürler. Zıpkın avı ve dalış malzemeleri tanıtım ve kullanıcı yorumlarının forumda çoğalması dileğiyle.

 
Gönderildi : 31/08/2020 23:24
Onkrash
(@onkrash)
Mesajlar: 26
Yeni Üye
 

Benzer bir durum bendede baş gösterdi. Bugün zannediyorum 5. Dalışımı gerçekleştirdim ve zıpkını kurarken göğüs pedinden yırtıldı. Dalışa yeni başlamış biri olarak daha hevesimi alamadan böyle bir olayı yaşamış olmak son derece üzücü. Peki bu yırtığı neopren yapıştırıcısı ile çözümleyebilir miyim sevgili dostlar?

IMG 20200909 WA0000
 
Gönderildi : 09/09/2020 20:05
Barracuda reacted
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
 

@onkrash Öncelikle geçmiş olsun. Zıpkını kurarken telaş yapmamaya gayret edin. Zıpkını kurarken elbisenin göğüs dayama kısmına zıpkını oturtarak lastikleri çekerken tüfeği kaydırmadan kurmaya gayret ederseniz bu tip olaylarla karşılaşmamış olursunuz.

Yıllar önce kötü şekilde yırtılan elbisemi sadece neopren yapıştırıcı kullanarak tamir ettim ve yapıştırma işlemini detaylı bir şekilde aşağıdaki videoda anlattım. Elbiseyi senelerdir bu şekilde kullanıyorum. Giyip çıkartırken zorlamama rağmen yapıştırdığım yerle ilgili bir sıkıntı yaşamadım.

 
Gönderildi : 09/09/2020 20:32
Onkrash and gkhnkck1990 reacted
Onkrash
(@onkrash)
Mesajlar: 26
Yeni Üye
 

@can Abi tavsiyen için çok teşekkürler. İzlemediğim videon kalmadı zaten YouTube platformunuzdan buraya geçiş sağladım. Yırtık ped dibinden olunca farklı birşey yapmam gerekir mi diye merak etmiştim. Tekrar teşekkür ediyorum. Iyi forumlar.

 
Gönderildi : 11/09/2020 13:29
Barracuda reacted
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account