Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

[Sabit] Salvimar ST Blade

6 Mesajlar
3 Üyeler
11 Beğeniler
1,756 Görüntüleme
zencuk
(@zencuk)
Mesajlar: 775
Yönetici Forum Yönetimi
Konuyu Başlatan
 

images
69020 12845751
446 2

9.5 cm namlu ve toplamda 18 cm uzunluğundadır. Halat benzeri zorlu cisimler için 4.5 cm tırtıklı keskin yüzeyi, dalış esnasında yamulan şişe anında müdahale için namlu üzerinde bulunan şiş düzeltme deliği, kabzenin sonunda saplı kalan şişi kurtarmak için kakıcı ve kavramayı daha etkili kılan kayışıyla her detayı ayrıntılı düşünülmüş bir dalış bıçağı. Özellikle sonuna kadar itildiğinde kilitlenen sistemiyle diğer tüm bıçakların önüne geçmektedir.

446 1

Ne yazıkki Ege ve Akdeniz gibi tuzluluk oranı yüksek olan denizlerde dalış sonunda tatlı su ile durulanmaz ise paslanma yapmaktadır. Fakat bunun yanı sıra bıçağın tüm parçaları alyan anahtar yardımı ile demonte edilebilir ve tüm bakımları bu sayede yapılabilir.

SA ADK 5

Sadece kakıç kısmının tasarımında küçük farklılık yapılarak üretilen Atlantis modelinin keramic kaplama olanıda bulunmakta bu sayede paslanma sorunun önüne geçildiği söylenmektedir. ST Blade modelinin keramic kaplama olanı yurtdışında satışta olması lazım. Bıcak kendisi ve kını ile satılmakta, kemerde kullanıldığı taktirde ekstra kayışa ihtiyaç duyulmamaktadır.

IMG 20200407 183041

Sanıyorum 2012-2013'den bu yana Türkiye'nin tüm kıyılarında suya girip çıkmışlığı var ve aktif olarak kullanıyorum. Paslanma dışında son derece memnunum. Henüz başıma acil bir durum gelmedi fakat böyle bir olay yaşandığı takdirde tek hamlede herhangi bir buton vs kullanmadan kınından çıkartıp, yine kullandıktan sonra (balık söndürme, kakıç ile şişi çıkartma vs) tek hamlede kınına geri koyma konusunda 10 üzerinden 10'u hak eden bir dalış bıçağı. Üstteki fotoğraf 7-8 sene sonundaki bıçağın son halidir.

 
Gönderildi : 07/04/2020 18:30
Caner Fuat KURT, kaanc, ozansefer and 2 people reacted
Buğra Batuhan
(@bbatuhan)
Mesajlar: 529
Kıdemli Üye
 

Çok güzel ama malesef fiyatı çok yüksek bir ürün dolar euroda aldı başını gitti Allah kerim.

Paylaşım için teşekkürler.

 
Gönderildi : 07/04/2020 20:56
Barracuda and zencuk reacted
zencuk
(@zencuk)
Mesajlar: 775
Yönetici Forum Yönetimi
Konuyu Başlatan
 

@bbatuhan

Hazır evdeyken kullandığımız malzemelerin incelemelerini paylaşayım, alacak kişiler için fikir olsun istedim. Daha önce başka bir başlık da bıçaklardan bahsederken bu marka hakkında bilgi vermiştim o yüzden yanlış anlaşılma olmasın illede bunu alın demiyorum. Herkes kullandığı malzemeler hakkında bu tip detaylı hem teknik hemde amatör zıpkıncı gözünden kullanışlılığı açısından bilgiler verirse, boşa paralar harcamamış oluruz. 😇

 
Gönderildi : 07/04/2020 21:31
Barracuda reacted
Buğra Batuhan
(@bbatuhan)
Mesajlar: 529
Kıdemli Üye
 

En güzelini yapıyorsun aslında bende yeni baslamama rağmen elimde birsuru malzeme var bazılarını paylaştım.ama dahada var doğrusu.fakat çocuklardan bazen hiç fırsatım olmuyor.

Eline sağlık.

 
Gönderildi : 07/04/2020 22:28
Barracuda reacted
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
 

@zencuk güzel bir inceleme yazısı olmuş emeğine sağlık. 👍

 
Gönderildi : 08/04/2020 08:02
zencuk reacted
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
 
Gönderen: @bbatuhan

En güzelini yapıyorsun aslında bende yeni baslamama rağmen elimde birsuru malzeme var bazılarını paylaştım.ama dahada var doğrusu.fakat çocuklardan bazen hiç fırsatım olmuyor.

Eline sağlık.

Özellikle yeni malzeme satın almak isteyenler için bu paylaşımlar çok önem arz ediyor. Bilgi paylaşımı ve yardımlaşma adına çok faydalı oluyor. Mevcut paylaşımların için teşekkürler. Zaman buldukça forumdaki dalış malzemeleri paylaşımlarının devamını bekliyoruz @bbatuhan.

 
Gönderildi : 08/04/2020 08:05
zencuk reacted
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account