Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Palamudu Fırına Verek Mi LAAAAAAA

4 Mesajlar
3 Üyeler
6 Beğeniler
3,164 Görüntüleme
Alminaro
(@alminaro)
Mesajlar: 51
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 
palamut bugulama 4x3 787 880x660

Fırında Palamut Tarifi İçin Malzemeler

  • 2 adetorta boy palamut balığı
  • 6 yemek kaşığızeytinyağı
  • 1 adetorta boy kuru soğan
  • 1 yemek kaşığıtaze sıkılmış limon suyu
  • 1 dalbiberiye
  • 1/2 tatlı kaşığıtuz
  • 1/2 çay kaşığıtaze çekilmiş tane karabiber

Fırında Palamut Tarifinin Püf Noktası

Bütün halde satın aldığınız balıkları dikkatli bir şekilde temizleyip bol suda yıkadıktan sonra tarifin yapımına başlayın.

5c8d689545d2a09e0097acb3

Fırında Palamut Tarifinin Pişirme Önerisi

Temizleyip bol suda yıkadıktan sonra kalın dilimler halinde takoz şeklinde dilimlediğiniz palamut balıklarını da bu şekilde fırında ya da ızgarada pişirebilirsiniz.Defne yaprağı, taze kekik gibi arzu ettiğiniz baharatları karışıma ekleyebilirsiniz.

images

Fırında PalamutTarifi Nasıl Yapılır?

  1. İç kısımlarını temizleyip bol suda dikkatli bir şekilde yıkadığınız balıkları kağıt havlu yardımıyla kurulayın.

  2. Balıklara tat vermesi için rendenin ince kısmıyla rendelediğiniz kuru soğanın suyunu sıkın.

  3. Derin bir kaba aktardığınız soğan suyunu; taze sıkılmış limon suyu, zeytinyağı, biberiye ve taze çekilmiş tane karabiberle karıştırın.

  4. Palamutları karışımın içine alıp 30 dakika kadar bekletin. Sosu içine çekmeleri için aralarda ovun.

  5. Kısa süre marine ettiğiniz balıkları karışımdan alıp karın ve üst kısımlarını tuzla ovduktan sonra yağlı kağıt serili fırın tepsisine yerleştirin.

  6. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında, üzerleri kızarıp renk alana kadar yaklaşık 40-45 dakika pişirin. Arzuya göre limon dilimleri eşliğinde sevdiklerinizle paylaşın.

 
Gönderildi : 06/05/2020 21:01
Freedived, Barracuda, Passiontripmaster and 1 people reacted
Alminaro
(@alminaro)
Mesajlar: 51
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

Özledim ya walla özledim

 
Gönderildi : 06/05/2020 21:04
Rıdvan (scotchsoda)
(@ridvan)
Mesajlar: 1116
Sığ su avcisi Forum Yönetimi
 

Hocam tam adres at geliyorum dicektimki geri vites yapmissin ikinci mesajda ozledim demissin eger ozledinse eski resimler eger yok az once yedim tekrar yerim ama biraz mide dinlensin diyorsan konum at 10 dakika maksimum ordayim 😃😃

 
Gönderildi : 06/05/2020 21:49
Barracuda and Alminaro reacted
Barracuda
(@can)
Mesajlar: 2723
Yönetici
 

Balık tarifleri bölümü için aranan kan bulundu 😊 Ben ve @zencuk birkaç konu açtık bu bölüme ve öyle kaldı. Paylaşım için teşekkürler.

Forumdaki maharetli üyelerimizden güzel tarifler bekliyoruz 🙂

 
Gönderildi : 08/05/2020 16:29
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account