Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

[Çözüldü] Sea Hawk Zıpkın

2 Mesajlar
2 Üyeler
3 Beğeniler
1,019 Görüntüleme
Mesajlar: 2
Konuyu Başlatan
(@ogazibirgul)
Yeni Üye
Katılım : 3 sene önce

Herkese merhabalar, elinde ikinci el sea hawk marka 90 lik zıpkın olan varsa benimle iletişime geçebilir. Herkese harika bir sezon diliyorum.

Yanıt
1 Yanıt
1 Yanıt
(@ted-bundy)
Katılım : 4 sene önce

Yeni Üye
Mesajlar: 9

@ogazibirgul slm istersen sana seahawk veleno 110 karbon roller ayarlayabilirim, 110 luk germe mesafesi, asıl 100 lük tüfek, tertemiz, türkiyede tek bir kisi de bulunur, nerden biliom arkadasa kendim iade ettim o canavari, tabi fiyat konusuna girelim tüfek 8000 tl buluyor satarsa 5800-6000 tl olur gibi ,gecen konustum dedi 95lik almak istiyor(90 lık) ve 100 lük velenoyu satmak istiyor ,zipkin elimden gectigi icin diyebilirim, karbon iskelet gövde gercekten efsane, atislari uzun ve isabetli, tepme yok yani italyanlar yapmis yapacagnı, Facebook ta bile videosu var seahawk sayfasına gir bak 😊 benden bu kadar

Yanıt
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account