Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

Sjcam sj7 star

3 Mesajlar
2 Üyeler
2 Beğeniler
627 Görüntüleme
Alper
(@alper-aykan)
Mesajlar: 97
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

Arkadaşlar iyi akşamlar.Bu kamerayı kullanan veya tavsiyede bulunacak arkadaşların görüşlerine ihtiyacım var.Artık sjcam kamera modelleri pek bulunmuyor.Teknik servis anlamında sıkıntı yaşarmıyız.Teşekkür ederim.Şimdiden yeni yılın tüm arkadaşlara sağlık,huzur ve mutluluk getirmesi dileğiyle.

 
Gönderildi : 14/12/2021 22:52
ONR6NKOC reacted
ONR6NKOC
(@onr6nkoc)
Mesajlar: 1202
Başımı o denizden çıkarayım desem! Balığım ya; nefesim kesilir.... Forum Yönetimi
 

Merhaba eğer ikinci el takintiniz yoksa   1300-1500 TL aralığında go pro / Sony hdr as 50 modelleri göruyorum temizi elbet vardır. onlara baksanız daha iyi olur diye düşünüyorum. Yinede karar sizin. Sağlıcakla Dalin.

 
Gönderildi : 15/12/2021 09:45
Alper reacted
Alper
(@alper-aykan)
Mesajlar: 97
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

@onr6nkoc Çok teşekkür ederim.Şimdi siteden emay arkadaşımıza yazdım.Olympus TG Tracker almayı düşünüyorum ikinci el.Tavsiye edermisin diye sordum,ederse olympusu alacağım.Sizinde bilginiz varsa bu kamera hakkında,görüşlerinizi yazarsanız sevinirim

 
Gönderildi : 19/12/2021 12:14
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account