Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

GO PRO HERO BLACK 7 SUALTI KILIFI(HOUSİNG)

1 Mesajlar
1 Üyeler
0 Beğeniler
605 Görüntüleme
(@yahya)
Mesajlar: 17
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

IMG 20200920 094219
IMG 20200920 094613

 

Arkadaşlar zıpkın avı çekimlerinde kullandığım housing kameranın tuşunda görüldüğü üzere iz bıraktı biraz daha kullanırsam delmesi söz konusu olabilir. Bu housinglerin iğneli olanlarının kameranın tuşuna zarar vermemesi için bir çözüm yolu bulabilen var mı. Orijinal housinglerde sanırım plastik bir tuş var zarar vermiyor ancak fiyat olarak 3-4 katı daha pahalı.

Çözümü olan varsa merakla bekliyorum.

Ayrıca elinde fazladan hero 7 ye uyumlu housing olan varsa ücreti mukabilinde alabilirim. Ya da nereden satın alabilirim bilen yardımcı olabilecek varsa sevinirim Önceki housing de bozuldu... Şimdiden teşekkür ederim

 
Gönderildi : 20/09/2020 12:01
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account