Bildirimler
Tümünü Sil

Foruma Üye olduktan sonra "Aktivasyon-Şifre Belirleme Aşamasında Sorun Yaşayan Üyelerimiz

Foruma üye olurken "hotmail, outlook, msn" uzantılı bir mail adresi kullandıysanız size gönderdiğimiz aktivasyon-şifre belirleme e postası hesabınızdaki "gereksiz-spam" klasörüne düşmüş olabilir. Lütfen "gereksiz-spam" klasörünü kontrol ediniz. Destek için instagramdan @spearfishingturkey bize ulaşabilirsiniz.

AEE S60 Plus

3 Mesajlar
2 Üyeler
1 Beğeniler
1,069 Görüntüleme
Alper
(@alper-aykan)
Mesajlar: 97
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

Arkadaşlar herkese iyi günler,bu kamerayı almayı düşünüyorum.Çok profesyonel olarak kullanacağımı zannetmiyorum.Yaz tatillerinde bir veya iki hafta dalışlarımı,kışında kayak videolarımı kaydetmek amaçlı kullanacağım.Videolarımı en fazla instagram’da paylaşırım.Bu kamerayı kullanan veya bilip alıp almamam yönünde görüş bildirecek arkadaşların yorum yapmalarını rica ediyorum.Dalın sağlıcakla

 
Gönderildi : 04/12/2021 10:45
ONR6NKOC
(@onr6nkoc)
Mesajlar: 1202
Başımı o denizden çıkarayım desem! Balığım ya; nefesim kesilir.... Forum Yönetimi
 

Merhabalar daha önce kısa sürede olsa aee 50 modelini kullanmıştım. Çıkarılabilir ekran var şarj süresini uzatmak için iyi oluyor işinizi görür. Bir sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum.

 
Gönderildi : 04/12/2021 14:53
Alper reacted
Alper
(@alper-aykan)
Mesajlar: 97
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
 

@onr6nkoc Çok teşekkür ederim.Sanırım bu kamerayı almayacağım.Caner Fuat KURT arkadaşımız,bu kamerayı YouTube kanalında tanıtmış ve kamera ile ilgili çok olumsuz yorumlar var.

 
Gönderildi : 04/12/2021 21:14
Paylaş :

©2024 www.spearfishingturkey.com Tüm hakları saklıdır. Kullanım Şartları yerine getirilmeden hiçbir şekilde kopyala - yapıştır yapılamaz, yazılar ve bilgiler kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

Create Account